Знижка 5% акцію завершено
Замов зимовий сад і відпочивай в Криму "ALL Inclusive" всією сім'єю 3 щасливих дні
Фото зимний сад в Крыму.

Замов зимовий сад і відпочивай в Криму "ALL Inclusive" всією сім'єю 3 щасливих дні

І знову ГСК "МастерОК" дарує своїм улюбленим клієнтам приємні подарунки. На цей раз всім клієнтам, що замовлять у нас зимовий сад площею понад 20 м2 ми подаруємо приємну подорож тривалістю 3 дні на курорт Криму за системою "ALL Inclusive". Тур розрахований на сім'ю з 2х дорослих + дитина до 16 років. Путівка чекає на вас!

Зимові сади сьогодні можна бачити в заміських котеджах або міських квартирах, на підприємствах і в офісних будівлях, в ресторанах, тренажерних залах і будь-яких рекреаційних центрах. У цьому немає нічого дивного: сучасні технології та автоматичні системи управління значно спростили не тільки процеси проектування і будівництва, а й експлуатації зимових садів.

Сучасний зимовий сад може бути виконаний будь-якого розміру та дизайну, включаючи зенітні ліхтарі, піраміди або складні геометричні світлопрозорі конструкції. Точний розрахунок дозволяє приєднати такий сад до традиційних домівках, до будівель з вентильованими фасадами або фасадним склінням, встановити їх на даху або на балконі.

Для скляних дахів та стін можуть застосовуватися нізкоеміссионниє, дзеркальні, тоновані, броньовані чи самоочищаються скла. Замість скла можна використовувати спеціальні види пластиків, наприклад, полікарбонатний пластик з ультрафіолетовим захистом для дахів.

Дерев'яні, сталеві, ПВХ чи алюмінієві профілі надають необмежені конструктивні можливості. Особливо міцний алюмінієвий «теплий» профіль з пластиковим ізолятором дозволить використовувати герметичний каркас, алюмінієві вікна та алюмінієві двері для створення тропічних джунглів навіть в суворому кліматі.

Точний розрахунок конструкції зимового саду дозволить створити бездоганний варіант теплозахисту, сонцезахисту, відведення конденсату і вентиляції.

Професіонали допоможуть створити оптимальний проект для кожного замовника, враховуючи персональні смаки і фінансові можливості.

Скляні дахи

Сучасні технології виготовлення міцних світлопрозорих матеріалів дозволили широко використовувати у будівництві будинків неймовірно красиві скляні дахи. Тільки з появою на ринку загартованих, армованих, багатошарових і вандалостійкі стекол архітектори отримали можливість реалізувати найсміливіші ідеї дизайну дахів.

Іншим не менш важливим фактором стало те, що суттєво покращилися теплозберігаючі характеристики світлопрозорих конструкцій. Не тільки утеплені профілі алюмінієвих вікон і алюмінієвих дверей, але і надійна герметичність скляних дахів дозволили втілити на практиці безліч приголомшливо красивих проектів.

Поряд з зенітними ліхтарями та зимовими садами скляні дахи стали ще одним ефектним елементом сучасної архітектури. Сучасні скляні дахи можуть бути виготовлені будь-якої площі і мати самі незвичайні втілення: куполи, атріуми, піраміди, похилі односхилі або подвійні форми. Унікальний профіль дозволяє формувати ефектні перетину конструкції, виконуючи додаткові декоративні функції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Нова компактна ручка HOPPE