Знижка 5% акцію завершено
Увага! Москітна сітка в подарунок!
Рамочная москитная сетка. Собирается в рулонный короб сверху

Увага! Москітна сітка в подарунок!

Увага акція від `МастерОК`! До 31.03.15 усім замовлять вікна КВЕ (Німеччина), з гарантією 20 років - москітна сітка в подарунок на кожне вікно!

Основна функція москітної сітки - захищати житлові та робочі приміщення від проникнення всередину комах, а також тополиного пуху і листя. Тканинні комірчасті матеріали й раніше використовувалися в якості бар'єру від непрошених гостей. Сучасні сітки значно вдосконалені і являють собою легкі, але міцні рами, які просто кріпляться на вікна чи двері.

Віконна москітна сітка

Легка конструкція з алюмінієвого профілю анітрохи не псує зовнішній вигляд вікна. Сітка, натягнута на прямокутний каркас, легко кріпиться до віконної рами за допомогою спеціальних ручок і так само легко знімається на зимовий час. У період, коли комахи просто не зможуть порушити ваш комфорт, москітну сітку краще тримати в квартирі, щоб запобігти негативному впливу на неї опадів і вітру. Розмір одного осередку москітної сітки становить 1 × 1 мм.

Дверна москітна сітка

Конструкція для установки на двері додатково посилена для утримання більшої ваги при великих розмірах. Протимоскітна система кріпиться на раму за допомогою завіс, які забезпечені самозакривними запірними механізмами. Засувки забезпечують хороше прилягання конструкції і відсутність щілин.

Рулонний москітна сітка незамінна на мансардних вікнах. У цьому випадку встановлюється з внутрішньої сторони вікна, забезпечуючи в будь-який момент доступ до віконної ручці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.