Акцію завершено
Будуйте ваш «Енергоефективний дім» вигідно разом з ТМ WDS і компанією UDK! Економте до 20% на скління вашого будинку!

Будуйте ваш «Енергоефективний дім» вигідно разом з ТМ WDS і компанією UDK! Економте до 20% на скління вашого будинку!

ТМ WDS при партнерстві компанії UDK, одного з найбільших виробників продукції з автоклавного газобетону в Україні, оголошує про старт унікальної акції «Енергоефективний дім», яка дає можливість заощадити до 20% на склінні свого будинку.
Кожен, хто в період з 15 червня по 30 вересня 2016 року, зробить покупку 100 і більше куб.м газобетонних блоків UDK товщиною 500 мм і щільністю 400 кг м.куб, отримає сертифікат, що гарантує знижку 6500 грн при замовленні вікон WDS 8 SERIES, або 5500 грн при замовленні вікон WDS 7 SERIES.
Для прийняття участі в акції також необхідно заповнити анкету.
Питання теплозбереження і енергоефективності, утримання майбутнього будинку необхідно продумувати ще на етапі планування будівництва. Але що робити, якщо енергозберігаючі матеріали вимагають більших вкладень? ТМ WDS і компанія UDK дають однозначну відповідь - вкладення в енергозберігаючі технології - інвестиція, яка почне окупатися, як тільки будинок буде введений в експлуатацію. Подорожчання електроенергії, ресурсів на опалення, постійні витрати на утримання будинку - незмінно приведуть до необхідності додаткового утеплення. Але коштувати це буде дорожче, коли мова йде про вже побудований будинок.
Ми пропонуємо оптимізувати витрати вже зараз! Використання газобетонних блоків UDK товщиною 500 мм і щільністю 400 кг м.куб дозволить звести стіни, які не потребують додаткового утеплення. Вони забезпечують максимум теплозбереження. Ідеальним доповненням до них будуть вікна з профільних систем WDS 8 SERIES або WDS 7 SERIES, одних з найбільш енергоефективних віконних систем. Даний профіль був спроектований з урахуванням підвищених вимог до енергозбереження в приватних котеджах, будинках з автономним опаленням і побудованих за системою passive house.
Акція «Енергоефективний дім» від ТМ WDS і компанії UDK - найбільш вигідна пропозицію, що дозволяє заощадити вже на етапі будівництва, при цьому отримуючи кращі енергозберігаючі технології!
Більш того, кожен учасник акції «Енергоефективний дім» також може скористатися акцією компанії UDK "UDK-cottage" і отримати проект будинку в подарунок. Всі деталі ви можете дізнатися на сайті UDK.
З усіх питань ви можете звертатися до нас по e-mail або за номером гарячої лінії (всі дзвінки на території України безкоштовні).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
0800 505 30 XX XX 0800 505 304
Терміни проведення акції №17055: 15 червня — 30 вересня 2016