Акцію завершено
Конкурс від aluplast! Створіть будинок своєї мрії

Конкурс від aluplast! Створіть будинок своєї мрії

aluplast запустила конкурс у соціальній мережі facebook. За умовами даного конкурсу, Ви можете розмістити макет будинку своєї мрії і отримати в подарунок дизайнерський пуф. Макет будинку створюється за допомогою конфігуратора вікон від aluplast.

Ваш будинок - його архітектура, внутрішній дизайн, вибір кольорів, а особливо фасад - це відображення Вашого стилю та індивідуальності.

Дуже важливо зробити правильний вибір. Кольоровий конфігуратор для вікон дає можливість уявити, як буде виглядати фасад при використанні того чи іншого кольору. Ви можете комбінувати різні кольори фарб для фасадів та дахів.

Знайдіть свій ідеальний колір за допомогою нашого колірного конфігуратора. Використовуючи вікна Ви можете змінити свій будинок так, як Вам цього захочеться - будь то котеджний стиль або середземноморський, або навіть футуристична архітектура. З вікнами aluplast Ви можете спроектувати будинок вашої мрії, який буде відповідати Вашому стилю.

13 різних типів будинків і архітектурних стилів можна комбінувати з численними віконними системами, різними дизайнами і кольорами, у тому числі з алюмінієвими накладками aluskin, а також різноманітними фасадами, покрівлями і кольоровими огорожами дахів. Величезна кількість комбінацій надає вам можливість спробувати різні дизайни і колірні схеми. Дана можливість дозволить здійснити мрію про новий фасад і вікна, а також допомагає Вам прийняти рішення про купівлю.
У Вас є можливість вибирати між різними дизайнами: від класичного білого до елегантного антрациту. Не обмежуйте себе, зробіть реальністю свої численні фантазії по відношенню до кольору. Всі вікна aluplast відповідають Cool-Colors технології. Навіть при сильному прямому сонячному світлі ця технологія захистить ваші вікна від перегріву, а колір залишиться таким же насиченим, як і в перший день, на протязі довгих років.

Встигніть взяти участь - конкурс буде проходити до кінця серпня! А в останній день літа (31 серпня) серед учасників, які виконають всі умови конкурсу, ми за допомогою сервісу random.org визначимо двох переможців і подаруємо їм по два дизайнерських пуфа.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Терміни проведення акції №17300: 19—31 серпня 2016
Ролети з теплим коробом GANT