Акцію завершено
Люкс Окна - партнер програми IQ ENERGY
Люкс Окна

Люкс Окна - партнер програми IQ ENERGY

З якою метою була створена програма IQ energy в Україні?
Програма IQ energy - це відносно новий проект, який передбачає допомогу жителям України на утеплення житла. Програма розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), за підтримки фонду Е5Р, ЄС і Швеції. Мета програми - надати максимальне сприяння громадянам, які вирішили підвищити енергоефективність свого житла відповідно до європейських стандартів, використовуючи кредитне плече від банків-партнерів і грантову допомогу донорів проекту. Компенсації (гранти) виплачуються швидко, в середньому протягом 4-5 тижнів після підтвердження заявки. Сума компенсації для 1 фізичної особи може досягати 3000 євро.
Що потрібно зробити для того, щоб отримати компенсацію за програмою IQ energy?
Зверніться до відділу продажів компанії Люкс Вікна по телефону, які Ви бачите у верхній частині сторінки або замовте зворотний дзвінок
Разом з менеджером або самостійно, виберіть конструкції, які відповідають умовам програми, для цього перейдіть за посиланням Люкс Вікна на IQ energy
Після отримання прорахунку вартості Вашого замовлення потрібно оформити розстрочку в ОТП Банку
Отримавши позитивну відповідь в банку, самостійно або з співробітником компанії Люкс Вікна, потрібно згенерувати сертифікат відповідності (потрібен для підтвердження виконання умов компенсації, також, зверніть увагу, потрібно зробити фотографію до, під час монтажу і після установки енергозберігаючих конструкцій)
Після установки металопластикових конструкцій, потрібно подати онлайн-заявку на отримання компенсації, на сайті IQ energy (протягом 4 місяців після отримання кредиту)
Після підтвердження інформації, яку Ви подали в заявці, отримуєте доступ до свого «Особистого кабінету», куди завантажуєте підтверджуючі документи.
Отримуєте компенсацію.
На що варто звертати увагу при виборі вікон?
Основним критерієм, що визначає енергоефективність вікна, є показник його опору теплопередачі. Чим вище ця величина, тим менші тепловтрати через вікно - ефективність продукції збільшується. При виборі вікна звертайте увагу на цей показник. Згідно з діючими будівельними нормами України опір теплопередачі вікон для першої температурної зони повинно бути не менше 0,75 м2 К/Вт.
Для більш детальної консультації - звертайтеся в наш відділ продажів по телефону або по формі зворотного зв'язку на сайті, наші фахівці дадуть відповідь на всі виниклі питання і допоможуть з вибором.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 67 295 XX XX +380 67 295 0444
Моб.:
+380 67 295 XX XX +380 50 410 1631
Терміни проведення акції №17818: 01 січня 2017 — 31 грудня 2018
Алюмінієві профілі Profilco