Акцію завершено
При замовленні більше трьох виробів система безопасності First Tilt в подарунок!

При замовленні більше трьох виробів система безопасності First Tilt в подарунок!

Нова СУЧАСНА система безпеки FIRST TILT в подарунок при замовленні більше трьох виробів!

Інформуємо Вас про те, що компанія AXOR INDUSTRY випустила нову лінію фурнітури для забезпечення сучасної системи безпеки.
First Tilt - 'це комплектація фурнітури вікна, при якій звична послідовність «відкривання-відкидання-закривання» змінена, а саме: при повороті віконної ручки на 90 градусів - вікно відкидається на провітрювання, а при повороті ручки на 180 градусів - вікно відкривається повністю.

Комплектація фурнітури AXOR First Tilt має ряд переваг:

Безпека дітей
Завдяки зміненій послідовності відкривання і комплектації спеціальною ручкою з ключем, система First Tilt не дає можливості дитині самостійно відкривати вікно, що забезпечує безпеку для дітей, коли вони залишаються одні в кімнаті.

Протизломна система
У комплектації First Tilt вже присутні протизламні елементи (грибоподібні цапфи і протизламні пластини), а також спеціальна ручка з ключем, що значно ускладнює злом вікна зловмисником.

Естетичний вигляд
Завдяки тому, що в комплектації системи First Tilt вже передбачена протизломна система безпеки, на віконну раму немає необхідності встановлювати додаткові елементи, на кшталт «дитячого замку». У зв'язку з цим, вікно має більш естетичний вигляд, зберігаючи при цьому необхідні функції «дитячої безпеки».

Довговічність
За статистикою віконна фурнітура працює в режимі «відкидання - провітрювання вікна» в 2-3 разів частіше, ніж в режимі «відкривання». У зв'язку з тим, що система First Tilt має змінену черговість відкривання, то навантаження на механізм знижується, і тим самим збільшується термін служби фурнітури і вікна в цілому.

А споживач, на додачу до довговічності, отримує ще й комфортне користування віконною системою.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №19717: 01—30 вересня 2018