Акцію завершено
Дитячий замок у подарунок

Дитячий замок у подарунок

Замовте вікно в дитячу кімнату і отримаєте дитячий замок у подарунок. Ми дбаємо про безпеку Ваших дітей.

Дитячий замок забезпечує надійний захист для маленьких дітей. Встановлений в нижній частині рами, він блокує поворотну функцію вікна, запобігаючи відкриття дитиною. При цьому можливість переведення стулки в положення «відкинуто» зберігається, що дозволяє проводити провітрювання приміщення без побоювання за безпеку дітей.

Переваги дитячого замку:
- безпека маленьких дітей;
- додатковий захист від несанкціонованого проникнення зловмисників через вікно;
- можливість провітрювання приміщення при заблокованій поворотній функції вікна;
- компактні розміри;
- можливість установки на вже готове вікно.

First Tilt - це комплектація фурнітури вікна, при якій звична послідовність "відкривання-відкидання-закривання" змінена, а саме: при повороті віконної ручки на 90 градусів, вікно відкидається на провітрювання, а при повороті ручки на 180 градусів — вікно відкривається повністю.

Комплектація фурнітури AXOR t має ряд переваг:
- Безпека дітей
- Завдяки зміненій послідовності відкривання і комплектації спеціальною ручкою з ключем, система t не дає можливості дитині самостійно відкривати вікно, що забезпечує безпеку для дітей, коли вони залишаються одні в кімнаті.

У комплектації вже присутні протизламні елементи (грибоподібні цапфи і протизламні пластини), а також спеціальна ручка з ключем, що значно ускладнює злом вікна зловмисником.

Завдяки тому, що в комплектації системи вже передбачена протизламна система безпеки, на віконну раму немає необхідності встановлювати додаткові елементи, на кшталт «дитячого замку». У зв'язку з цим, вікно має більш естетичний вигляд, зберігаючи при цьому необхідні функції «дитячої безпеки».

За статистикою віконна фурнітура працює в режимі «відкидання - провітрювання вікна» в 2-3 разів частіше, ніж в режимі «відкривання». У зв'язку з тим, що система First Tilt має змінену черговістю відкривання, то навантаження на механізм знижується, і тим самим збільшується термін служби фурнітури і вікна в цілому.
А споживач, на додачу до довговічності, отримує ще й комфортне користування віконною системою.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №20570: 01—31 жовтня 2019