Знижка 5% акцію завершено
Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR

Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR

Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR.
Дверні замки Door Line DL відрізняються:
- надійністю і довговічністю в роботі всіх елементів
- міцністю високоякісних матеріалів, з яких виготовлені всі деталі
- унікальним захисним покриттям поверхні забезпечує високу стійкість до корозії.

Закритий, повністю сталевий корпус замків AXOR Door Line DL створює завершений естетичний вигляд конструкції і забезпечує захист всіх його деталей від попадання пилу і будівельного сміття в механізм.

У групі Door Line DL представлені врізні багатозапірні замки, врізні короткі замки, замки для дверей санвузлів.

+ Проста зміна напрямку відкривання дверей
Фалева засувка у дверному замку відповідає за напрямок відкривання дверей. Замок AXOR Door Line DL виконаний таким чином, що напрямок відкривання дверей можна легко змінити (в правий або в лівий бік) простим рухом, потягнувши засувку на себе і повернувши її на 180°. Цю операцію можна зробити вже на встановленому в двері замку.

+ Продовження обв'язки
В асортименті AXOR Door Line DL представлені замки з можливістю «подовження» обв'язки по периметру стулки дозволяє встановити додаткові запірні елементи, які забезпечать щільний притиск стулки двері до рами і герметичність конструкції.

+ Використання натискних гарнітурів з кріпленням на 3 гвинта
Структура замків AXOR Door Line DL дозволяє використовувати натискні гарнітури з трьома точками кріплення (європейський стандарт), що дозволяє надійно зафіксувати гарнітур на дверях, забезпечуючи більш тривалий термін його експлуатації.

+ Ригель в замках AXOR Door Line DL
Замок-рейка з роботою від ручки, а також короткий виразний замок із дорнмасом 35 мм укомплектовані ригелем зі сталевими штифтами, які забезпечують надійний захист дверей від злому.

+ Протизламні цапфи
Замки AXOR Door Line DL можуть бути зроблені з використанням грибоподібних цапф з метою оснащення замку протизламними властивостями.

+ Індивідуальне брендування
Замки AXOR Door Line DL мають спеціальний паз для брендування, куди можна встановити металеву накладку з логотипом. Логотип на замку - довговічна і нестандартна реклама, надає виробу індивідуальності і успішно популяризує Ваш бренд.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №21225: 20 вересня — 20 жовтня 2020