Знижка 5% акцію завершено
Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR

Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR

Знижка 5% на дверні замки Door Line DL торгової марки AXOR.
Дверні замки Door Line DL відрізняються:
- надійністю і довговічністю в роботі всіх елементів
- міцністю високоякісних матеріалів, з яких виготовлені всі деталі
- унікальним захисним покриттям поверхні забезпечує високу стійкість до корозії.

Закритий, повністю сталевий корпус замків AXOR Door Line DL створює завершений естетичний вигляд конструкції і забезпечує захист всіх його деталей від попадання пилу і будівельного сміття в механізм.

У групі Door Line DL представлені врізні многозапорних замки, врізні короткі замки, замки для дверей санвузлів.

+ Проста зміна напрямку відкривання дверей
Фалева засувка в дверному замку відповідає за напрямок відкривання дверей. Замок AXOR Door Line DL виконаний таким чином, що напрямок відкривання дверей можна легко змінити (в правий або лівий бік) простим рухом, потягнувши засувку на себе і повернувши її на 180°. Цю операцію можна зробити вже на встановленому у двері замку.

+ Продовження обв'язки
В асортименті AXOR Door Line DL представлені замки з можливістю «подовження» обв'язки по периметру стулки, що дозволяє встановити додаткові запірні елементи, які забезпечать щільний притиск стулки двері до рами і герметичність конструкції.

+ Використання натискних гарнітурів із кріпленням на 3 гвинта
Структура замків AXOR Door Line DL дозволяє використовувати натискні гарнітури з трьома точками кріплення (європейський стандарт), що дозволяє надійно зафіксувати гарнітур на дверях, забезпечуючи більш тривалий термін його експлуатації.

+ Ригель в замках AXOR Door Line DL
Замок-рейка з роботою від ручки, а також короткий виразний замок з дорнмасом 35 мм укомплектовані ригелем зі сталевими штифтами, які забезпечують надійний захист дверей від злому.

+ Протизламні цапфи
Замки AXOR Door Line DL можуть бути зроблені з використанням грибоподібних цапф з метою оснащення замку протизламними властивостями.

+ Індивідуальне брендування
Замки AXOR Door Line DL мають спеціальний паз для брендування, куди можна встановити металеву накладку з логотипом. Логотип на замку з довговічною і нестандартною рекламою, надає виробу індивідуальності та успішно популяризує Ваш бренд.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №21521: 18 лютого — 31 березня 2021
Виробництво вікон Viknar`off