Знижка 10% акцію завершено
Сезонні знижки на дерев"яні євроківна та дерево-алюмінієві вікна
ФРАМ Житомир
Характеристики віконного профілю: - тришаровий клеєний брус з ламелей радіального та тангенціального розпилу - матеріал: сосна, дуб - ширина профілю – 68 мм або 78 мм. Характеристики фурнітури MACO (Австрія): - поворотна та поворотно-відкидна фурнітура для вікон – МАСО (Австрія) - Протизламна фурнітура WK1/RC1 для вікон - МАСО (Австрія) - зсувна фурнітура для розсувних зовнішніх дверних конструкцій – Roto Patio S, Roto Patio Life, Roto Inova.

Сезонні знижки на дерев"яні євроківна та дерево-алюмінієві вікна

Ви плануєте встановлення у свій будинок екологічних дерев'яних євровікон? - саме час провести виміри, прорахувати вартість та отримати знижку на виготовлення конструкцій у розмірі 10%. Знижка зберігається до моменту оформлення договору на виготовлення конструкцій.
Дерев'яні вікна багато століть традиційно використовуються в багатьох країнах світу. Цей екологічно чистий матеріал позитивно впливає на здоров'я, створює в будинку неповторну атмосферу тепла і затишку.
Дерев'яні євровікна зі склопакетами мають ряд переваг перед вікнами з ПВХ профілю: це відмінний теплозахист, хороша звукоізоляція, висока морозостійкість, екологічність, ремонтопридатність та елегантний зовнішній вигляд. Натуральне дерево на відміну від найякіснішого пластику дихає, повільно пропускаючи повітря через мікропори, регулюючи повітрообмін у приміщенні.
Дерев'яні євровікна можна виготовляти різноманітних форм:
- дерево-алюмінієві вікна,
- стандартні (прямокутні),
- арочні,
- вікна в зрубі або дерев'яному будинку з профільованого бруса,
- розсувні системи віконні та дверні,
- нестандартні вікна (косі, еліпсоподібні, тощо).
Розміри габаритів вікон із дерева, однак, обумовлені особливостями конструкції фурнітури та статичними характеристиками деревини.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 63 650 XX XX +380 63 650 6318
Моб.:
+380 63 650 XX XX +380 98 369 1910
Тел.:
+380 63 650 XX XX +380 44 228 5320
Терміни проведення акції №22051: 05—31 січня 2022