Акцію завершено
Дитячий блокуючий замок у подарунок

Дитячий блокуючий замок у подарунок

Замовте вікно у дитячу кімнату та отримайте дитячий замок у подарунок.
Для чого потрібні замки на вікна для дітей
Для безпеки дитини.
Маленькі діти дуже активні та цікаві, їх притягує все нове, незвичайне. Малюк може легко забратися на підвіконня, потягнути за ручку та відкрити. Один незграбний рух і навіть страшно уявити наслідки.

Для спокою батьків.
Ви можете бути спокійними, якщо в кімнаті дитини є замки безпеки на вікнах, закриті розетки, немає інших небезпечних речей. Ваше маля може грати, а ви в цей час займетеся домашніми справами.

Нова сучасна система безпеки FIRSTTILT у подарунок

При замовленні більше трьох виробів система безпеки
First Tilt у подарунок!
First Tilt — це комплектація фурнітури, при якій звична послідовність «відкриття-відкидання-закривання» змінена, а саме: при повороті віконної ручки на 90 градусів – вікно відкидається на провітрювання, а при повороті ручки на 180 градусів – відкривається повністю.

Комплектація фурнітури AXOR First Tilt має ряд переваг:

Безпека дітей
Завдяки зміненій послідовності відкривання та комплектацією спеціальною ручкою з ключем система First Tilt не дає можливості дитині самостійно відкривати вікно, що забезпечує безпеку для дітей, коли вони залишаються одні в кімнаті.

Протизламна система
У комплектації First Tilt вже присутні протизламні елементи (грибоподібні цапф і протизламні пластини), а також спеціальна ручка з ключем, що ускладнює зламування вікна зловмисником.
Естетичний вигляд
Завдяки тому, що в комплектації системи First Tilt вже передбачена система безпеки, на віконну раму немає необхідності встановлювати додаткові елементи, на кшталт «дитячого замку». У зв'язку з цим вікно має більш естетичний вигляд, зберігаючи при цьому необхідні функції дитячої безпеки.

Довговічність
За статистикою віконна фурнітура працює в режимі відкидання - провітрювання в 2-3 разів частіше, ніж в режимі відкриття. У зв'язку з тим, що система First Tilt має змінену черговістю відкривання, навантаження на механізм знижується, і тим самим збільшується термін служби фурнітури і конструкції загалом.

А споживач, до того ж до довговічності, отримує ще й комфортне користування віконною системою.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №22355: 01—30 вересня 2022