Знижка 5% акцію завершено
Знижка 5% на дверні замки Door Line DL

Знижка 5% на дверні замки Door Line DL

Дверні замки Door Line DL відрізняються:
- надійністю та довговічністю у роботі всіх елементів
- міцністю високоякісних матеріалів, з яких виготовлені всі деталі
- унікальним захисним покриттям поверхні забезпечує високу стійкість до корозії.

Закритий, повністю сталевий, корпус створює завершений естетичний вигляд конструкції та забезпечує захист усіх його деталей від попадання пилу та будівельного сміття в механізм.

У групі Door Line DL представлені врізні багатозапірні, врізні короткі, замки для дверей санвузлів.

+ Проста зміна напряму відчинення дверей
Фалева засувка у дверному замку відповідає за напрямок відчинення. Напрямок відчинення можна легко змінити (у правий або лівий бік) простим рухом, потягнувши засувку на себе і повернувши її на 180°. Цю операцію можна зробити вже на встановленому у дверях замку.

+ Продовження обв'язування
В асортименті AXOR Door Line DL представлені замки з можливістю «подовження» обв'язки по периметру стулки дозволяє встановити додаткові запірні елементи, які забезпечать щільний притиск стулки дверей до рами та герметичність конструкції.

+ Використання натискних гарнітурів з кріпленням на 3 гвинти
Структура дозволяє використовувати натискні гарнітури з трьома точками кріплення (європейський стандарт), що дозволяє надійно зафіксувати гарнітур на дверях, забезпечуючи триваліший термін його експлуатації.

+ Ригель у замках AXOR Door Line DL
Замок-рейка з роботою від ручки, а також короткий врізний замок з дорнмасом 35 мм укомплектовано ригелем зі сталевими штифтами, які забезпечують надійний захист дверей від злому.

+ Протизламні цапфи
Замки AXOR Door Line DL можуть бути зроблені з використанням грибоподібних цапф для оснащення замку протизламними властивостями.

+ Індивідуальне брендування
Можна встановити металеву накладку з логотипом. Логотип на замку є довговічною та нестандартною рекламою, надає виробу індивідуальності та успішно популяризує Ваш бренд.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Тел.:
+380 98 727 XX XX +380 98 727 3755
Моб.:
+380 98 727 XX XX +380 50 443 7025
Терміни проведення акції №22428: 01—30 листопада 2022
Алюмінієві профілі Profilco