Новий сезон в Академії REHAU

Новий сезон в Академії REHAU

Тенденції, що намітилися на віконному ринку до початку 2015 року, зажадали від керівників підприємств дещо переглянути стратегію ведення бізнесу. Цілком очевидно, що без уміння презентувати власну продукцію, визначеної компетенції, ну і, звичайно ж, пропозиції оптимального співвідношення ціни та якості, конкурувати віконникам буде досить складно.

Саме тому першочерговим завданням на початок навчального сезону в Академії REHAU була визначена допомога Партнерам у швидкій і безболісної адаптації до вимог ринку і запропонована оновлена програма навчання.

Одним з перших, хто вирішив почати рік з практичних рекомендацій Академії, став київський Партнер - ПП Алнат. 21.01.2015 для монтажників компанії та її дилерів був проведений спеціалізований семінар «Монтаж світлопрозорих конструкцій». Крім розгляду монтажних тонкощів, учасникам вдалося безпосередньо поспілкуватися з власником компанії, обговорити актуальні питання та поділитися своїм баченням віконного бізнесу в сьогоднішніх реаліях.

27.01-28.01.2015 — стартував блок планових семінарів «Проектування для продавців» і «Монтаж СПК» ще для ряду київських Партнерів і їх дилерів. Основні акценти були зроблені на особливостях заміру і монтажу, вимогах нормативних документів, нюансах будівельної фізики і кріпильних (ізолюючих) матеріалів, особливу увагу приділено питанням якості готових конструкцій.

Дещо змінився в цьому році підхід до навчання як продавати. Так, семінари та тренінги для продавців, що відбулися 02.02-04.02.2015, було вирішено розділити на два етапи — для початківців і «продвинутих» фахівців, що, у свою чергу, дозволило ефективніше відпрацювати прийоми роботи зі споживачами при прямому спілкуванні та спілкуванні по телефону.

Сподіваємося, що початок року з Академією REHAU буде успішним і напевно нагадає про себе при підведенні його підсумків.

Ознайомитися з подальшою програмою навчання на 2015 рік можна на сайті і на клієнтському порталі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 14685