REHAU на конференції «Що гальмує ОСББ та ЖБК на шляху до енергоефективності»

REHAU на конференції «Що гальмує ОСББ та ЖБК на шляху до енергоефективності»

11 лютого в прес-центрі «Українського дому» був зроблений ще один крок «Від енергоефективності - до енергонезалежності» країни. В рамках однойменного інформаційно-соціального проекту відбулася конференція-диспут «Що гальмує ОСББ та ЖБК на шляху до енергоефективності», що зібрала навколо вирішення проблем ЖКГ представників провідних компаній-виробників і постачальників в секторі енергозбереження, держапарату і фінансових установ і, звичайно ж, представників місцевого самоврядування та ОСББ.

У числі запрошених до діалогу, а також незмінних партнерів заходу, виступила і компанія REHAU. Багаторічний успішний досвід у сфері енергоефективного будівництва дозволив нам презентувати одні з кращих рішень для санації світлопрозорих конструкцій - системи з підвищеними теплоізоляційними властивостями (REHAU ECOSOL-Design, REHAU GENEO, REHAU Euro-Design 86).

Ефективність, представлених на конференції інноваційних профільних систем REHAU, не тільки підтверджена престижними європейськими інститутами, але і перевірена часом - багато наших продуктів уже не перший рік стоять на сторожі енерговитрат по всій Європі. Використання ж їх сьогодні для термомодернізації вітчизняних житлових будинків дозволить істотно скоротити енерговитрати, а також удосконалити комфорт повсякденного життя.

Дуже важливо, що за результатами конференції намітився цілий ряд перспективних проектів з комерційними партнерами і налагоджена тісний взаємозв'язок з найактивнішими і зацікавленими учасниками - представниками ОСББ. Ну а готовність державних структур максимально сприяти наміченим ініціативам обіцяє не сьогодні-завтра впустити енергоефективність практично в кожен дім!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 14714