Партнери Компанії Goodwin відвідали завод VEKA Ukraine
Партнеры Компании Goodwin на заводе ВЕКА Украина

Партнери Компанії Goodwin відвідали завод VEKA Ukraine

У лютому 2015 Компаніями Goodwin і VEKA була запланована і організована низка заходів для провідних Партнерів Goodwin по відвідуванню виробничих потужностей заводу VEKA Ukraine.
Таким чином, 11 і 18 лютого 2015 завод VEKA вже відвідали представники Компанії Goodwin від Харківського і Сумського регіонів.

Основою візиту стало ознайомлення з високотехнологічними процесами виготовлення профільних систем за європейськими стандартами, демонстрація виробничих майданчиків VEKA, і, зокрема, відвідування цеху ламінації.

Бездоганна якість продукції, що випускається на заводі Века забезпечується завдяки дотриманню строгих вимог стандартів та ГОСТів. Відповідність встановленим нормам здійснює відділ контролю якості в сучасній випробувальній лабораторії заводу, де для Партнерів Goodwin були проведені випробування на міцність зварних кутових з'єднань і стійкість профілю до удару.

Особливий інтерес у присутніх викликало випробування вікна Goodwin, що проводиться на повітро- і водопроникність згідно ДСТУ Б В.2.6-18.
Суть методу визначення повітропроникності складається у послідовному створенні перепадів тиску і вимірі об'ємних витрат повітря, що проникає через зразок, з подальшим обчисленням показників повітропроникності. Для цього в спеціальній лабораторії при використанні герметичної камери і обладнання для створення і швидкого зміни тиску повітря створювалися умови, що імітують пориви вітру.
Метод визначення водопроникності полягає у встановленні границі водонепроникності випробуваного зразка в умовах імітації дощового впливу на нього визначеною кількістю води при заданих перепадах тиску.

В результаті випробувань були отримані експлуатаційні характеристики віконних конструкцій Goodwin, які не тільки витримали задані навантаження, але і значно перевищили необхідні ГОСТом показники.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
0800 402 88 XX XX 0800 402 880
Ідентифікатор: 14740