Енергоефективні ініціативи REHAU у Львові

Енергоефективні ініціативи REHAU у Львові

Енергоефективні ініціативи REHAU не знають кордонів. Ще недавно ми розповідали про локальні проекти компанії - «Дні Енергії» у німецькому офісі, «Як платити менше? Прості рішення для офісу» в Київській філії, а сьогодні це вже заходи національного масштабу.

У рамках однієї з таких Програм навчання жителів з питань енергозбереження та раціонального використання ресурсів 19 лютого у Львові відбувся семінар-презентація, присвячений темі енергозберігаючих вікон та систем віконних вентиляційних клапанів: «Енергоефективні віконні системи REHAU».

Практичні поради професіонала - директора Бюро з продажу ТОВ «Рехау» в м.Львові Андрія Савчука - допомогли співробітникам місцевих ЖКГ та простим городянам розібратися у формулі енергоефективного вікна, дізнатися про нормативні вимоги до віконних конструкцій для кліматичної зони міста і, що важливо для історичної частини Львова, познайомитися з віконними рішеннями REHAU не тільки для новобудов, а й старовинної архітектури. Також референт звернув увагу учасників на фактори, що впливають на енергоефективність віконної конструкції, а щоб не бути голослівним, представив факти реальної економії в опалювальний період в результаті заміни склопакетів на енергозберігаючі в Київському офісі REHAU.

На завершення слово було передано представнику Авторизованого Партнера REHAU компанії «БОЛЕНА», на виробництві якої енергоефективні ідеї Рехау вже багато років перевтілюються у вікна і відправляються на службу українському споживачеві. Кілька штрихів про переваги віконних систем REHAU від безпосереднього виробника остаточно переконали слухачів у правильності та надійності такого вибору.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 14784