PRO.Окна: інтерактивний семінар від «Реноме-Партнер» (ТМ «Вікнова»)

PRO.Окна: інтерактивний семінар від «Реноме-Партнер» (ТМ «Вікнова»)

26 березня в конференц-залі головного офісу групи компаній «Реноме» відбувся регіональний інформаційний семінар для дилерів і продавців-консультантів продукції ТМ «Вікнова».

Послухати лектора Віктора Піняка, керівника західного регіону компанії Winkhaus Ukraina LLС, зібралися фахівці з Львівської, Волинської та Рівненської областей.

Розповідали про особливості системи фурнітури Active Pilot Concept, а також провели порівняльну характеристику Active Pilot і ProPilot - систем, які значно розширюють функціональність вікон: забезпечують оптимальне провітрювання будинку, дозволяють досягти необхідного рівня захисту від злому і гарантують безпеку вікон для дітей. Крім того, багатофункціональні елементи Active Pilot і ProPilot можна без проблем встановити на вже змонтовані вікна.

Були розглянуті типи, механіку і аспекти використання розсувних систем. Крім цього на семінарі піднімалися питання, які можуть трапитися в дилерській роботі - як працювати з вимогливими клієнтами і виходити зі складних робочих ситуацій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 363 1054
Ідентифікатор: 15035