REHAU та OKNA.ua: партнерство у розвитку віконного ринку

REHAU та OKNA.ua: партнерство у розвитку віконного ринку

Минулого тижня колекція нагород компанії REHAU поповнилася почесним Дипломом за активну участь у розвитку віконного ринку України в 2014 році від нашого давнього інформаційного партнера інтернет-видання OKNA.ua.

Ми з вдячністю приймаємо таку високу оцінку нашої діяльності, адже приходячи в кінці 90-х на український ринок, компанія REHAU прагнула не тільки розширити географію реалізації своєї продукції, а й поділитися унікальним у своєму роді досвідом розвитку віконної галузі. Свій внесок ми бачимо і в якісно нової підготовці професійних фахівців на базі тренінгового центру Академії REHAU, та консультативної допомоги у створенні та редагуванні вітчизняної нормативної бази для віконного ринку, ну і, звичайно, підтримки кінцевих споживачів на сторінках всіляких інформаційних ресурсів.

Важливу роль у цьому успіху займає інформаційний майданчик OKNA.ua - тільки завдяки їй за останній рік більше 56 тис. користувачів відкрили для себе світ інновацій REHAU, познайомилися з різноманіттям віконних рішень у показових об'єктах компаній-партнерів, отримали технічну підтримку та рекомендації співробітників компанії. Щиро сподіваємося, що наша тісна співпраця і надалі сприятиме розвитку віконної індустрії України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15046