REHAU на виставкових майданчиках Молдови

REHAU на виставкових майданчиках Молдови

18.03-21.03 у м Кишиневі відбулася XX-а Міжнародна спеціалізована виставка «MOLDCONSTRUCT - 2015», яка представила новітні технології, обладнання та матеріали для будівельної індустрії Молдови.

Разом зі своїм молдавським партнером компанією «ПЛАСТАЛ» взяла участь у виставці і компанія REHAU. Взявши до уваги той факт, що наш південний сусід набагато раніше перейшов до ринкових цін на енергоносії, основний акцент стенду вирішено було зробити на інноваційних рішеннях для енергозбереження, а також продемонструвати їх можливості в уже реалізованих проектах компанії «ПЛАСТАЛ».

Одним словом, наші відвідувачі потрапили на 24м2 енергоефективності: їх увазі були представлені всілякі варіанти унікальною енергозберігаючою профільної системи REHAU GENEO, багата кольорова палітра, вхідні двері, популярне в Європі рішення - підйомно-зсувна система REHAU GENEO з алюмінієвими накладками, конструкції з прихованими петлями. Також до роботи на стенді приєдналися представники компаній Crown Glass, Simonswerk, Siegenia, завдяки їх презентаціям кінцевий споживач мав можливість оцінити переваги не просто окремих комплектуючих, а рішення в цілому. Ну а для основних двигунів інновацій у будівельному бізнесі - архітекторів і проектувальників - був проведений 2-х годинний семінар «Архітектурні рішення. Досвід галузі» з презентацією кращих об'єктів Європи та Молдови в системах REHAU GENEO і Polytec-50.

Успіх виставки, віддача і насиченість всіх чотирьох днів роботи серйозно надихнули нас на нові масштабні проекти, в яких будуть представлені системні комплекси рішень з енергозбереження від REHAU та Партнерів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15124
Нова компактна ручка HOPPE