Нова пропозиція з підготовки вікон до літа, для всіх власників пластикових вікон від компанії Good Master
Подготовьте свои окна к лету, c новой специальной услугой по установке ограничителей проветривания для пластиковых окон от компании Good Master.

Нова пропозиція з підготовки вікон до літа, для всіх власників пластикових вікон від компанії Good Master

Багато власників нових євровікон стикаються з проблемою при інтенсивному провітрюванні приміщення влітку, коли вікно або балконні двері повністю відкриті, з'являється ймовірність захлопування або різкого розпахування вашої віконної стулки, особливо при різкому пориві вітру. При таких впливах, не тільки псуються укоси і речі, що знаходяться поруч з вікном, але і що немало важливо може зламатися фурнітура або при сильному ударі навіть розбитися склопакет.

Щоб цього не сталося, і ваше вікно самостійно не захлопувалося або різко не розпахувалося компанія Good Master пропонує нову послугу - установка обмежувача провітрювання або як його ще називають обмежувача відкриття, він зручний не тільки для контролю відкривання вікна, який є абсолютно необхідним для утримання віконної стулки у відкритому положенні і забезпечує захист кутів від ударів стулкою, і не ламалися укоси та інші предмети, що знаходяться поруч з вікном.

Обмежувач відкриття стулки не входить в стандартний комплект фурнітури, яка встановлюватиметься на стулку, він встановлюється окремо і тепер установку даного обмежувального елемента провітрювання ви можете замовити у Харкові з установкою за спеціальною зниженою ціною, а також замовити обмежувач з доставкою в будь-яке місто України Новою Поштою.

Дзвоніть, замовляйте нові спеціальні обмежувачі з установкою і без, а також ви можете оформити замовлення прямо на нашому сайті.

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 537 XX XX +380 67 537 8208
+380 67 537 XX XX +380 66 215 9901
+380 67 537 XX XX +380 67 537 8150
Ідентифікатор: 15154