Новий рівень енергозбереження. Скло Stopray Neo

Новий рівень енергозбереження. Скло Stopray Neo

На сучасному світовому ринку світлопрозорих конструкцій з'явився новий продукт - мультифункціональне скло STOPRAY NEO. З його допомогою забезпечується візуальний комфорт і дотримується оптимальний температурний баланс в приміщенні.

Компанія «Оконіка» пропонує своїм клієнтам скористатися новим продуктом STOPRAY NEO, адже таке скло захищає від надмірного нагрівання приміщення з боку вулиці під впливом сонячної енергії.

Склопакети Stopray Neo незамінні в квартирах і кімнатах, що виходять на сонячну сторону. Їх переваги також зможуть оцінити люди, сильно страждають в літню спеку.

Як же працює технологія STOPRAY NEO?
На поліроване скло наноситься унікальне м'яке напилення з оксидів рідкоземельних металів і сполук срібла. Молекули металу утворюють на склі надтонке магнетроне покриття непомітне для людського ока.
Таке покриття виконує відразу три функції:
• Зменшує вплив інфрачервоного спектру сонячного світла.
• Відбиває до 90% шкідливого ультрафіолетового випромінювання, захищаючи від вигорання шпалери, покриття для підлоги і предмети інтер'єру.
У чому ж різниця між стелопакетом STOPRAY NEO і склопакетом з енергозберігаючим напиленням?
Встановлюючи багатокамерний пакет з використанням енергозберігаючого i-Скла, ми отримуємо дуже важливу властивість - накопичене кімнатою тепло відбивається від поверхні i-Скла і не покидає її. Цьому сприяє найтонше металеве покриття, що відбиває інфрачервоні промені, які і є носіями тепла. Але зима закінчується - і наявність i-Скла абсолютно не рятує, коли у вікна з ранку до вечора світить сонце, нагріваючи кімнату. I-Скло йде у відпустку і замість нього працюють жалюзі, кондиціонер, сонцезахисні плівки на склі, які значно знижують освітленість кімнати і не пропускають важливий для кімнатних квітів ультрафіолет.
Мультифункціональне скло STOPRAY NEO працює цілий рік. На його поверхню наноситься також металеве покриття, тільки на відміну від I-Скла воно накладається не в один, а в кілька шарів. Причому молекули кожного наступного шару лягають хрест на хрест з молекулами попереднього. Це забезпечує відображення тепла взимку всередину приміщення, а влітку - зовні.
Отже, енергоефективної конструкція з таким склом залишатиметься теж цілий рік. Влітку економимо на кондиціонуванні, взимку - на опаленні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 99 150 XX XX +380 99 150 0015
+380 99 150 XX XX +380 99 510 0011
+380 99 150 XX XX +380 99 511 0511
Ідентифікатор: 15171