Академія REHAU: половина дистанції пройдена

Академія REHAU: половина дистанції пройдена

Добігає кінця весняний семестр навчання в Академії REHAU. І хоча попереду ще кілька семінарських зустрічей, ми із задоволенням поділимося результатами першого півріччя.

Насамперед дякуємо Партнерам за те, що прислухалися до наших рекомендацій в кінці року і, не чекаючи подальшого розвитку подій, активно приступили до справи. Красномовним підтвердженням такого оптимістичного підходу стала кількість відвіданих їх співробітниками семінарів: 43 зустрічі в стінах Академії та на базі Партнерів із загальним числом учасників близько 700 осіб.

Зі свого боку колектив Академії запропонував кілька оновлену програму навчання: до традиційних тем було додано детальне знайомство з новими системами, анонсована нова енергоефективна профільна система REHAU SYNEGO, розрахунки реальної економії витрат на теплову енергію при застосуванні вікон різної комплектації і нові «фішки» в роботі з клієнтами. Особливий акцент був зроблений на залученні до навчального процесу представників компаній-партнерів по галузі. Практично кожен семінар супроводжувався презентаціями від RENOLIT, 3М, SOUDAL, Illbruck або Glas Trösch, на яких учасники могли познайомитися з новинками для віконного ринку і побачити їх застосування на практиці.

Оцінюючи результативність навчального півріччя, складно не згадати виїзні семінари для наших молдовських партнерів. Семінари були до речі, адже в березні компанія ПЛАСТАЛ планувала участь у республіканській будівельній виставці. Партнер підготував амбітну презентацію своєї продукції з профільних систем REHAU, конференцію для забудовників, архітекторів і проектантів, тому технічна підготовка персоналу та переконливість у роботі з клієнтами тільки додали впевненості майбутнім учасникам виставки. За результатами заходу приємно було дізнатися, що партнеру вдалося створити на стенді справжній оазис енергоефективності, а успіх і віддача всіх чотирьох днів роботи надихнули їх на нові масштабні проекти з енергозбереження спільно з REHAU.

Дякуємо всім за участь і запрошуємо на семінари другого півріччя: ознайомитися з актуальною програмою навчання на 2015 можна на сайті і клієнтському порталі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15301
Нова компактна ручка HOPPE