Нове обладнання для обробки ПВХ та алюмінію

Нове обладнання для обробки ПВХ та алюмінію

Компанія М-Груп, рада повідомити всім своїм клієнтам, обробникам ПВХ і алюмінію, про те що, на ринку України з'явилося нове сучасне обладнання італійського виробництва. З березня місяця, ми є дилером даного обладнання. Наші менеджери завжди нададуть професійну консультацію і допоможуть з вибором устаткування.

FOM INDUSTRIE вже протягом більше 40 років відома як виробник високоякісного обладнання для різання і обробки алюмінієвого профілю.
Зараз Fom Industrie очолює Фом Груп - групу компаній, орієнтованих на пропозицію виробничих рішень як для компаній, що займаються випуском світлопрозорих конструкцій, так і для промислових виробництв з обробки алюмінію і ПВХ.
У складі групи є виробничі компанії:
Fomindustrie - складне автоматичне обладнання для обробки алюмінієвих, сталевих і пластикових профілів.
Comall - стандартне обладнання для обробки алюмінієвих і ПВХ профілів. Внутрішня логістика цеху. Пробивні преси для розсувних і «холодних» систем з алюмінію.
ProfteQ - стандартне та автоматичне обладнання для ПВХ систем.
FomSoftwareTechnologies (FST) - керуюче ПО для обладнання, ПЗ для повного циклу процесу продажів і виробництва віконних і фасадних систем.
TexComputer - керуюча електроніка для обладнання.
Mag + - автоматичне обладнання для складування та обліку комплектуючих на виробництві.
Rim - допоміжне виробництво у Франції
Imar - допоміжне виробництво
FOM GROUP має прямі представництва по всьому світу: Франція, Іспанія, Румунія, Індія, США, Росія, Китай, Туреччина.
Всі компанії, що входять в Фом Груп, працюють у тісній співпраці між собою для задоволення будь-яких вимог клієнта, підтримуючи всі етапи виробничого циклу - від аналізу ринкового попиту до запуску всього виробництва і всіх складових. На сьогоднішній день, Фом Груп може запропонувати широкий вибір устаткування для різання і обробки профілів з алюмінію, ПВХ і легких сплавів; виготовлення рамних конструкцій і складальних пристосувань; розробку нестандартних рішень по обробці за допомогою обробних центрів, ліній різання і обробки, програмне забезпечення та сервіс. Персонал компанії налічує близько 450 осіб з виробничими площами понад 50000 квадратних метрів. Прямі представництва та мережа офіційних дилерів гарантують постійну підтримку продажів і високий рівень після продажного сервісу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 502 XX XX +380 44 502 2714
+380 44 502 XX XX +380 67 548 1282
+380 44 502 XX XX +380 44 502 2714
Ідентифікатор: 15358
Ролети з теплим коробом GANT