Інновації REHAU для велосипедів майбутнього

Інновації REHAU для велосипедів майбутнього

Вже скоро почнеться нова ера велосипедів. 26 серпня на виставці EuroBike 2015 у м. Фрідріхсхавен (Баварія) компанія REHAU разом зі своїми партнерами з Дрезденського Інституту легких конструкцій і полімерів презентувала інноваційну концепцію велосипедної рами для E-BikeBody від Storck Bicycle.

Багаторічний досвід REHAU у виробництві автомобільних складових і комплектуючих для авіабудування в комплексі з власними інноваційними розробками дозволили спроектувати раму, яка витримує навантаження до 280 кг, має неповторний формат і до того ж підлягає 100% переробці.

Основна відмінність представленої моделі E-BikeBody - швидка трансформація і пристосування до всіляких потреб велосипедиста. Зокрема, була запропонована синхронізація певних компонентів E-BikeBody зі смартфоном. Завдяки цій «системі майбутнього» велосипедист зможе регулювати вагу велосипеда, контролювати заряд батареї і багато іншого. Також розробники подбали про можливості безпечного зберігання, зарядки смартфонів і настройки різних аксесуарів, що тільки додасть комфорту та зручності у використанні E-BikeBody.

Сподіваємося, що незабаром неповторний дизайн і функціональність від REHAU зроблять новинку бажаною для широкого кола - від просто фанів до спортсменів, від малюків до бабусь!

Загляньте в майбутнє на E-BikeBody разом з REHAU:
.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15787
Нова компактна ручка HOPPE