Партнерська підтримка REHAU молодіжного проекту "Острів"

Партнерська підтримка REHAU молодіжного проекту "Острів"

Пошук перспективних молодих фахівців, нестандартних рішень і цікавих ідей - це завдання не одного дня. Компанія REHAU за останні роки реалізувала безліч проектів, завдяки яким талановита молодь отримала відмінний старт на своєму професійному шляху і можливість почати власні авторські проекти. До того ж REHAU намагається не втрачати з поля зору своїх героїв і надалі підтримувати їх у програмах, гідних уваги суспільства та, зокрема, галузевих фахівців.

Чудовим прикладом такої тривалої співпраці стала недавня участь REHAU і партнерів в склінні Науково-мистецької платформи «Острів», розташованої на базі Київського Національного Університету Будівництва та Архітектури. Одним з авторів цього проекту є Роман Сах, в минулому переможець молодіжного архітектурного конкурсу від REHAU. Вже майже рік Роман разом з однодумцями працює над розвитком постійно діючого майданчика, що дозволить творчим людям презентувати свої ідеї широкій аудиторії, розкривати і розвивати інтелектуальний і творчий потенціал української молоді. Сьогодні «Острів» отримав постійну адресу в приміщенні гуртожитку №3, де зараз йдуть роботи з облаштування.

REHAU разом зі своїми партнерами - виробником вікон «Газда», швейцарським виробником скла GlasTrösch і німецьким постачальником фурнітури Siegenia - вирішили підтримати молодих архітекторів і додати трохи комфорту в їх креативний простір у вигляді 12 сучасних енергоефективних вікон. Установка конструкцій відбулося якраз в кінці серпня, і тепер ми з нетерпінням чекаємо запрошення на новосілля!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15808