Навчальний рік з комфортом від REHAU
REHAU

Навчальний рік з комфортом від REHAU

Коли починається майбутнє наших дітей? Напевно, вже з того моменту, коли вони приходять у цей світ, проговорюють перші слова, зустрічають свій перший дзвінок, отримують свої перші знання. І дуже важливо, щоб спогади про цей перший досвід навівали тепло, викликали усмішку і просто робили дитину щасливою.

Дарувати тепло, комфорт і впевненість у майбутньому - це справжня місія REHAU та її Партнерів, тому ми з радістю приєдналися до реалізації першої за останні роки масштабної інвестиції столичної влади в майбутнє наших дітей - реконструкції шкіл №128 і №141 у Дніпровському районі м Києва.

Спільно з давніми партнерами, компанією «Інбудсервіс» і «Дарвін Україна», нами було засклений більше 3500 м2. Враховуючи особливі вимоги до облаштування дитячих установ, фахівці REHAU застосували сертифіковані Державною санітарно-епідеміологічною службою України енергоефективні профільні системи серії ECOSOL-Design, які в комплексі з кваліфікованим монтажем забезпечать затишок і комфорт у навчальних приміщеннях в будь-який час року і дозволять дітлахам зосередитися тільки на навчанні.

Ми приєднуємося до всіх привітань і напутнім словами, які прозвучали на урочистій лінійці з нагоди Дня Знань у цих школах, і хочемо запевнити, що і надалі готові інвестувати в найцінніше, що є в Україні, - наших дітей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15830
Нова компактна ручка HOPPE