Презентації REHAU в рамках Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні"
REHAU

Презентації REHAU в рамках Проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа в Україні"

24 вересня головний спеціаліст REHAU з питань ефективної термомодернізації житла Олексій Біленко презентував переваги сучасних енергоефективних вікон представникам провідних бібліотек України. Презентація відбулася в рамках Проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» на семінарі «Енергоефективність та використання альтернативної енергії в громадських будівлях».

Поспішаємо упередити Ваше питання «Чому саме бібліотекарям?» І поставити зустрічне: «А Ви давно були в бібліотеці?» А ось і даремно! Забудьте про запорошені книги на полицях і строгу «тьотю в окулярах». Сьогодні це сучасні інформаційні центри, що надають широкий спектр послуг соціально-економічного плану.

Вже не перший рік завдяки партнерській роботі таких відомих організацій, як IREX, Фундації Білла і Мелінди Гейтс, Microsoft, USAID, а також Міністерства культури України та Української бібліотечної асоціації, більше 1500 публічних бібліотек об'єдналися і успішно розвивають програму «Бібліоміст», основна мета якої - забезпечення вільного доступу до актуальної, суспільно важливої ​​інформації. Учасники цієї програми і були головною аудиторією сьогоднішнього семінару.

Так що, якщо плануєте підвищити енергоефективність Вашого будинку, шукайте найактуальнішу інформацію по грамотному впровадженню енергозберігаючих технологій в... бібліотеці!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15911