Цикл тренінгів з продажу для менеджерів дилерських салонів компанії "Акорд-С"
Кесслер О.І.
Участники тренинга "Эффективные продажи СПК"

Цикл тренінгів з продажу для менеджерів дилерських салонів компанії "Акорд-С"

28,29 і 30 вересня 2015 в навчальному центрі тм «Epsilon» в м Рівне «Віконний консалтинг» проводив цикл тренінгів для персоналу партнерів компанії «Акорд-С». Тренінги вів бізнес-тренер Кесслер О.І. Цього разу всі тренінги були присвячені продажу. Розглядалися як ефективні продажі в офісі, так і телефонні продажі, сценарії роботи менеджерів у різних ситуаціях. А для тих менеджерів, які вже проходять другий курс навчання, був доданий тренінг по «психотипам клієнтів».
Також на тренінгах було багато самостійної роботи учасників індивідуально і в командах. При виконанні завдань, пов'язаних із презентацією вікон із різною фурнітурою, в ролі екзаменаторів виступали представники компаній-постачальників: від компанії «Siegenia» — Сергій Смирнов, від компанії «Axor Industry» Ігор Горак, які не тільки оцінювали якість презентації, проведеної менеджерами, але і давали професійні поради.
Варто відзначити великий інтерес учасників як до теоретичної частини тренінгів, так і до практичної. Хотілося б, щоб азарт і змагальний дух менеджерів, який був під час практичних занять, був перенесений на їхні робочі місця і дав відчутний ефект в продажах. За три дні роботи на тренінгах взяли участь 60 менеджерів із продажу. Хочеться побажати слухачам хороших продажів. До нових зустрічей в гостинному та ефективному навчальному центрі тм «Epsilon»
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 97 070 5979
Ідентифікатор: 15944
Алюмінієві профілі Profilco