Вікна компанії Стеклопласт отримали сертифікати IFT Розенхайм
Вікна компанії Стеклопласт отримали сертифікати IFT Розенхайм

Вікна компанії Стеклопласт отримали сертифікати IFT Розенхайм

Металопластикові вироби системи Aluplast Ideal +8000 успішно пройшла сертифікацію в інституті віконних технологій IFT-Розенхайм.

Всі випробування проведені відповідно з європейським стандартом EN 14351-1, регулюючі властивості віконних конструкцій: повітро- і водонепроникність, стійкість до вітрових навантажень, ударостійкість і ін.

Тепер Стеклопласт має право використовувати віконний знак якості «Якість гарантована» власником, якого є Асоціація учасників ринку вікон і фасадів. До цього результату компанія Стеклопласт рухалася з липня 2013 року.

Даний системний паспорт дає можливість компанії Стеклопласт продовжувати розвиток продажів на зовнішні ринки, а також безперешкодно використовувати СЕ-маркування для готової продукції, з метою її подальшої реалізації на ринок Європи.

У планах до кінця Стеклопласт 2015 отримання ще двох сертифікатів на вироби: Aluplast Ideal 4000, Ideal 2000.

Тепер, Партнери та Клієнти компанії Стеклопласт знають, що купуючи вікна Aluplast Ideal 8000, вони віддають перевагу виробам, якість яких підтверджена авторитетним інститутом віконних технологій IFT-Розенхайм.

Довідка: IFT-Розенхайм — всесвітньо діючий інститут, що є влиятельнейшей європейською організацією в області СПК і фасадів, яка шляхом досліджень, консультацій, рекомендацій, створення робочих груп і нормативних проектів, проведення програм з сертифікації та семінарів визначає європейські стандарти якості виготовлення, монтажу та Експлуатації фасадів будівель, вітрин і віконних систем, презентує новітні тенденції розвитку галузі.

Акредитація Німецьким Радою з Акредитації (нім. ДАФ Dar або) забезпечує міжнародне визнання IFT сертифікатів в інститутах, органах влади та органах ліцензування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 15976
Алюмінієві профілі Profilco