Презентації REHAU на Осінньому Будівельному форумі 2015
REHAU

Презентації REHAU на Осінньому Будівельному форумі 2015

Не встигли ми доопрацювати ті багатообіцяючі плани і контакти, що зав’язались в період весняного виставкового сезону, як Львів із притаманною йому гостинністю запросив нас вже на Осінній Будівельний Форум 2015.

Виставкові дні традиційно виявились насиченими, а отже команда технічних експертів REHAU працювала майже в режимі non-stop. Порадував величезний попит на ексклюзивні рішення для приватного будівництва, на рекомендації по термомодернізації споруд, збудованих і засклених ще за старими вимогами, а також зацікавленість енергоефективним монтажем і взагалі «енергоефективними» комплектуючими і матеріалами.

Але справжнім сюрпризом для відвідувачів стала презентація нової профільної системи REHAU SYNEGO, яка вперше відбулась саме на цій виставці. Таким чином компанія підготувала ексклюзивну відповідь на запит сучасного будівельного ринку щодо енергоефективних технологій за оптимальними цінами. Профільна система REHAU SYNEGO дозволяє досягти надзвичайних показників теплоізоляції Uf ≤ 1,0 Вт/м²K, але з огляду на цінову політику є більш доступною для масового споживача.

Сподіваємось, що нашим експертам вдалось відповісти на всі ваші віконні запитання, а якщо ні – чекаємо їх на Інфолінії REHAU (усі дзвінки на території України безкоштовні).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 15999
Ролети з теплим коробом GANT