Відкриття фірмового салону в місті Дрогобич
вул. П.Орлика 18-б

Відкриття фірмового салону в місті Дрогобич

І знову приємна новина для компанії Viknar’off™, нещодавно відкрився новий фірмовий салон в мальовничому містечку Дрогобич по вул. П.Орлика 18-б.
З настанням перших холодів фірмовий салон став доречним подарунком для жителів Дрогобича, які тепер зможуть енергоефективно підготуватися до зимових негод та морозів. Салон компактний, все зроблено для того, щоб завітавши сюди вам було зручно ознайомитись з повним модельним рядом продукції компанії Viknar’off як візуально, так і на дотик і переконатись, що ви зробили вірний вибір. Для вашої зручності в салоні представлені взірці кутиків, підвіконників, типи склопакетів та варіанти самого скла, кольори ламінації, декоративні плівки, тощо. Кваліфіковані продавці з задоволенням дадуть відповіді на всі питання і наведуть обґрунтовані докази, чому потрібно обирати саме Viknar’off™.
На відкриття приїхали представники заводу, які із задоволенням привітали власників салону із урочистою подією та побажали не зупинятись на досягнутому, а тільки рости і розвиватись, підтримуючи вітчизняного виробника та якісний продукт.
Завітайте до нас та переконайтесь в цьому самі. Ми дбаємо про вас та дякуємо за правильний вибір.
м. Дрогобич, вул. П.Орлика 18-б.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 505 35 XX XX 0800 505 352
0800 505 35 XX XX +380 67 410 1074
Ідентифікатор: 16066
Алюмінієві профілі Profilco