Головна подія року — щорічна Конференція Партнерів REHAU — відбулася!
REHAU

Головна подія року — щорічна Конференція Партнерів REHAU — відбулася!

Згідно доброї традиції Конференція Партнерів REHAU - це не тільки привід підвести підсумки року і підготуватися до року наступаючого. Це ще й можливість трохи сповільнити божевільний біг і спокійно поспілкуватися в колі старих і нових друзів, адже за останній непростий рік у кожного сформувався власний ефективний рецепт успіху, власне бачення ринку і його майбутнього.

Цей рік не став винятком, і 30 листопада в конгрес-холі «Космополіт» зібралися справжні професіонали українського віконного ринку - друзі і Партнери компанії REHAU.

Враховуючи стан ринку, який в 2015 році знизився за різними оцінками на 22-25%, головною темою зустрічі стало обговорення інструментів, які дозволять учасникам вдосконалити моделі збуту і, можливо, навіть вийти на справжнє економічне диво. Як зазначив у своєму виступі Ігор Бінковський, керівник напрямку Рішення для Віконній Індустрії ТОВ «Рехау», — «Сьогодні головним ресурсом для компаній є нові технології та сучасні, освічені та зацікавлені у розвитку люди. У той же час самі компанії повинні залишатися відкритими для інновацій і бути готовими до стрімких змін і сміливим, ризикованих рішень». Вісім годин енергійних дискусій навколо енергоефективності, нових маркетингових трендів, результатів нових досліджень ринку і, звичайно ж — доповіді від ТОП-референтів України про широкі можливості піару і digital-галузей для віконних компаній. Одним словом, вийшов надзвичайно продуктивний мікс презентацій, проектів і теплого дружнього спілкування.

Приємною для деяких Партнерів несподіванкою стало нагородження переможців Конкурсу «Кращий об'єкт 2015 року». Між учасниками розгорнулася справжня боротьба і, врешті-решт, перше місце розділили відразу два об'єкти: готельно-ресторанний комплекс «Маленький Париж» від ТМ «Болена» і приватний заміський будинок від ПП «АЛНАТ». Ще раз вітаємо Партнерів і віримо, що саме майстерне виконання оригінальних ідей скління подарувало їм переконливу перемогу!

Також варто відзначити, що невід'ємною рисою бізнесу Партнерів REHAU є їх висока соціальна відповідальність: фактично кожна з присутніх на Конференції компаній допомагає тим, хто зараз у нашій країні найбільше цього потребує. І, як правило, такі справи не афішуються. Тому низький уклін всім нашим Партнерам за їх доброту і небайдужість.

Заключною частиною зустрічі стала презентація відеоісторії дружби REHAU та оздоровчого табору психологічного розвитку «Лісова застава» — дружби, яка триває вже більше року. Сьогодні табір перетворився на справжній реабілітаційний центр для дітей війни, які за підтримки волонтерів та небайдужих повертаються до безтурботної дитячого життя, вчаться долати страхи і сумні спогади, іншими словами — вчаться знову бути дітьми. І ми дуже раді, що змогли приєднатися до роботи цих самовідданих людей, які без особливих ресурсів творять справжні дива.

Ми дякуємо всіх наших Партнерів за Підтримку, Довіру і Стійкість, проявлені в цьому році, і бажаємо в Новому році миру, сил та натхнення для зростання і успіху!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16295
Ролети з теплим коробом GANT