Зустріч дилерів компанії "Адісем"
Алюпласт Україна

Зустріч дилерів компанії "Адісем"

19 грудня на виробництві компанії "Адісем" в місті Миколаєві пройшов семінар по роботі заводу за 2015, присвячений нагородженню кращих дилерів.

Власник і директор компанії Сергій Сергійович Максимук, подякував гостям за відмінну роботу і привітав з наступаючим Новим роком.

Всі учасники заходу очікували розіграшу головного призу цього року — путівки до Туреччини. Для отримання призу дилери проробили чимало роботи і прагнули продати якомога більше якісних і енергозберігаючих вікон. Директор "Адісем" оголосив ім'я щасливчика, решта номінантів теж отримали відмінні подарунки, а саме грошові сертифікати на суму від 1000 до 5000 грн і портативні акумулятори від компанії aluplast. Ніхто зі присутніх не залишився без уваги. Нагородження проводив комерційний директор компанії "Алюпласт Україна" Олександр Марищін.

Також, Олександр Марищін подякував Сергію Сергійовичу за плідну співпрацю та урочисто вручив нагороду і сертифікат за кращі показники продажів 2015 року та висловив сподівання, що компанія буде і далі нарощувати обсяг продажів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 16298