Академія REHAU: теорія, що працює на практиці
REHAU

Академія REHAU: теорія, що працює на практиці

27.01-29.01.2016 стартував навчальний сезон Академії REHAU для наших Дніпропетровських Партнерів: "Азбука Вікон", "Світеп", "Відкриті вікна", "Харвест Індустріалес" і "СОЛАР".

Менеджерський склад компанії «Азбука Вікон» та їх дилерської мережі став одним із перших, кому була презентована адаптована спеціально під продавців програма "Проектування". Із цього моменту курс, розрахований раніше тільки на фахівців технічного профілю (проектувальників, архітекторів, керівників виробничих відділів), дозволить менеджерам використовувати технічну аргументацію і бути максимально переконливими у презентації продуктів REHAU.

Своїми враженнями з нами поділилася керівник відділу розвитку і одночасно співзасновник компанії «Азбука Вікон» Лілія Праслова:

- З упевненістю можу сказати, що кожен блок навчання від Академії REHAU стає для нашої команди потужним поштовхом для підвищення рівня продажів і кваліфікованого обслуговування клієнтів. Красномовним підтвердженням цього стали результати роботи нещодавно відкритого салону по пр. Кірова в Дніпропетровську.

Взяті на озброєння поради фахівців REHAU, ретельний підбір персоналу і вимога постійного шліфування професійних навичок у рамках навчальних програм Академії перевершили наші очікування, показавши значне зростання відвідуваності і кількості замовлень у новому салоні. Саме такий досвід став для наших Торгових Партнерів кращою мотивацією максимально використовувати у своїй роботі освітній потенціал Академії.

Важливість мотивації фахівців відзначив і керівник компанії «Світеп» Андрій Перепечкіна:

- Мені складно назвати на сьогоднішній день постачальників, які готові надати своїм партнерам такий же високий рівень технічної та інформаційної підтримки, яку ми отримуємо в стінах Академії REHAU. Для наших дилерів це великий бонус при ухваленні рішення на користь роботи з одним брендом. До того ж семінари стали чудовою можливістю зустрічатися і знайомитися з співробітниками і партнерами в неформальній обстановці, на що в звичайному робочому режимі часу часто не вистачає. Дуже сподіваюся, що наша команда продовжить роботу в такому ж динамічному ритмі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16419