Будуємо бізнес разом з Академією REHAU!

Будуємо бізнес разом з Академією REHAU!

24.02-26.02.2016 р. в Академії REHAU відбулись навчання для дилерів київського Партнера - ПП «АЛНАТ».

Поміж інших учасників нам приємно було знову побачити на лаві семінаристів власника ПП «АЛНАТ» О. Полегенького, який попри завантаженість завжди знаходить час підтримати своїх колег та партнерів і з радістю долучається до навчання.

Порадувала зустріч і з власниками компанії «КИЇВ вікна» (дилер ПП «Алнат») – Олегом і Людмилою Карташ. За цим подружжям ми з цікавістю спостерігаємо вже багато років, адже вони були одними з перших і постійних слухачів Академії з моменту її відкриття і дотепер. Наприкінці зустрічі Людмила і Олег охоче поділились історією свого зростання з Академію REHAU. Сподіваємось, їхня розповідь надихне не одного початківця.

Олег:
- Моє перше знайомство з REHAU відбулось в 2000р., коли до рук потрапив технічний каталог і викликав шквал позитивних емоцій. Раніше моє підприємство працювало з постачальником, у якого будь-яка технічна підтримка була відсутня в принципі, а всі креслення вміщались в тоненьку брошуру. Як технологу мені доводилось все робити самому. Коли в 2003 р. відкрилась Академія REHAU в Києві, я одразу подав заявку на всі існуючі семінари. Інформація, яку пропонували на той момент, як на мене, була не просто корисною, а й унікальною, адже її просто ніде було взяти. Відтоді я принаймні 2-3 рази на рік відвідую всі семінари, пов’язані з моєю професійною діяльністю.
В 2007 році ми з дружиною відкрили власну компанію і однозначно вирішили працювати виключно з профілем REHAU, а в 2015 році одні з перших отримали сертифікат Авторизованого Торгового Партнера REHAU.

Людмила:
- Мій шлях у віконному бізнесі розпочався в 2003 р. Певний досвід в торгівлі і диплом маркетолога вже були, проте жодних понять про вікна. Навчання в Академії допомогли мені впевнено аргументувати переваги нашого продукту у перші ж місяці роботи. Деякі нотатки, ключові фрази і нагадування використовую в роботі й досі. Тепер важко згадати, скільки семінарів відвідано за всі роки, і для мене це не край, адже рівень викладання в Академії з кожним роком зростає, а атмосфера, в якій 6-7 годин проминають непомітно, говорить сама за себе. Особливо підкупає й те, що REHAU ділиться своїми напрацюваннями абсолютно безкоштовно, в той час як переважна більшість колег у бізнесі мусять платити немалі кошти за навчання свого персоналу. Та підтримка, яку надає Академія REHAU, особисто нашому бізнесу допомагає бути більш прибутковим. Це і є справжнє партнерство!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16545
Виробництво вікон Viknar`off