Казковий Буковель для Стеклопласт від aluplast
Алюпласт Україна

Казковий Буковель для Стеклопласт від aluplast

Кращі дилери Stekloplast щороку упаковують свої валізи і відправляються в цікаву і незабутню поїздку від компанії aluplast. В цьому році всіх зустрічав казковий і прекрасний Буковель. Чисте повітря, унікальні гірські ландшафти і неосяжні густі ліси надихають своєю енергією на рік.

Для повного занурення в місцевий колорит був обраний готель «Коруна». Цей готель увібрав у себе місцевий затишок і смачні національні страви.
У перший день приїзду всі співробітники відпочивали і прогулювалися по території готелю і околицях, знайомлячись із місцевою архітектурою і навколишньою природою.

На другий день всі дилери вирушили на семінар до Олександра Клотца. Олександр поділився своїм досвідом, а також розповів і продемонстрував можливості виходу на міжнародні ринки. Дилери отримали неоціненні досвід і знання. Особливу увагу було приділено енергозберігаючим віконним системам, а також дверям із підйомно-розсувною системою HST 85 мм. Пропонувати те, що вимагає ринок і бути на крок попереду, ця ідея була основоположною на семінарі. Також, Олександр нагородив найуспішніших дилерів і компанію Stekloplast за міцне і взаємовигідне співробітництво.

Після насиченого семінару, настав час клієнтського вечора. На ньому партнери змогли в дружній обстановці обговорити подію за рік, розповіли про свої успіхи і труднощі в роботі. Вечір ставав все приємніше і веселіше, а колоритні страви додавали атмосферу свята і невимушеності. Група «Гуляй город», що знаходяться по сусідству, не змогли пройти повз і приєдналися до свята, виконавши свої найкращі хіти. Жива етнічна музика, дружний колектив, що може бути краще для завершення гарного вечора.

Наступний день був присвячений цікавим екскурсіям. Екскурсовод Іван повідав цікаві історії про побут, історію та традиції Карпат.
Першим пунктом екскурсії став чудовий Водоспад Женецький - один із найвищих, видовищних та популярних водоспадів Карпат. По дорозі до нього мандрівників зустрічав казковий зимовий ліс і гірські річки. Головним випробуванням було перейти річку, слизьке каміння, колоди і холодна вода, але що може зупинити дружну міцну команду. Підстраховуючи один одного, партнери перейшли річку і перед їх очима відкрився чудовий вид на сам водоспад.
Далі відвідали Вольєрне господарство, м.Яремче. Косулі, дикі кабани, орли і інші представники карпатської фауни тут, як на долоні.
Ну і звичайно, відвідали сувенірний ринок в Яремче, адже як можна втриматися від приємного сувеніра з Карпат. А весь вільний час співробітники присвячували спускам із гір на лижах і сноубордах.

Ось так і закінчилася подорож, залишивши яскраві враження і приємні емоції. Компанія aluplast дякує Stekloplast і бажає в цьому році підкорити нові висоти в продажах і розвитку бізнесу.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 16573