Весняний старт REHAU на VIRA UKRAINE 2016
REHAU

Весняний старт REHAU на VIRA UKRAINE 2016

Весняний виставковий сезон 2016 року для REHAU триває, і ми намагаємося не пропустити жодного заходу, щоб презентувати останні напрацювання віконного напрямку компанії. Старт у цьому році відбувся з новим для REHAU виставковим майданчиком в Одесі - архітектурно-будівельною виставкою VIRA UKRAINE і, як показали результати, ми не помилилися з вибором.

По-перше, приємно здивувала велика кількість відвідувачів, більшість із яких склали приватні забудовники, дилери та дизайнери-архітектори. За приблизними прорахунками, із нашим стендом проконтактувало близько 3000 чоловік. Особливим успіхом у гостей користувалися енергоефективні системи REHAU, зокрема остання флагманська розробка - REHAU SYNEGO, а також комплексні рішення для об'єктного ринку півдня країни. Приватних замовників більше цікавили прикладні питання: сервісне обслуговування, регулювання та ремонт, заміна склопакетів на енергоефективні, можливість отримання кредиту за державною програмою. Тут нам бонусів додала активність наших авторизованих партнерів - представники компаній «Новікон», «Вімарко», «Віконні системи» із задоволенням підключалися до консультацій і давали корисні поради з робочого досвіду.

Ще однією приємною несподіванкою стала зустріч із нашим старим знайомим по фестивалю ARCHIVISION, молодим архітектором Дмитром Бахтіним. Із часу останньої зустрічі минуло два роки, а Дмитро за цей час вже встиг реалізувати 5 власних проектів із використанням наших продуктів, у тому числі світлопрозорих конструкцій і внутрішніх інженерних мереж. Звичайно ж, виставка стала відмінним приводом обговорити подальшу співпрацю.

Отже, вважаємо старт сезону досить успішним і запрошуємо партнерів активно приступати до роботи. А її, за підсумками виставки, вистачить на всіх!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16711
Алюмінієві профілі Profilco