REHAU про Fensterbau Frontale 2016

REHAU про Fensterbau Frontale 2016

fensterbau/frontale 2016
Описати враження від FENSTERBAU FRONTALE 2016 двох словах, мабуть, неможливо. Проте, нам це вдалося, адже слоган, під яким REHAU представляла свої рішення в цьому році - «All Inclusive» - як не можна краще відображає все те, що відбувалося на провідній галузевій виставці віконних і фасадних конструкцій, яка в цьому році об'єднала майже 800 учасників і 100 000 відвідувачів із більш ніж 100 країн світу.

Згідно з опитуванням, яке провели організатори виставки, майже половину відвідувачів (48%) цікавили новинки галузі та інноваційні технології, покликані поліпшити якість життя і забезпечити в будинку максимальний комфорт. Тому не дивно, що на стенді концерну REHAU був постійний аншлаг.

Центральною частиною експозиції REHAU стало доповнене сімейство профільних систем SYNEGO. Незважаючи на те, що серія SYNEGO вийшла на ринок всього рік тому, фахівцям концерну вдалося в найкоротші терміни об'єднати і представити в рамках цієї системи все доступне різноманіття розробок компанії.

Головним трендом сьогоднішнього дня є максимальна енергоефективність, тому не дивно, що головна увага відвідувачів була направлена на віконні та дверні рішення з Synego. Завдяки додатковому третьому контуру ущільнення Synego гарантує коефіцієнт опору теплопередачі 1,25 м2К/Вт, що задовольняє стандартам passive house.

Представлене на стенді рішення для вхідних і підйомно-розсувних дверей тепер дозволить клієнтам ефективніше реагувати на запити ринку і закривати практично всі «дірки» в фасадах тільки за допомогою SYNEGO. Різні варіанти ущільнення притвору (2 і 3 контуру), розширені межі допустимих розмірів конструкцій, широка палітра колірних рішень в алюмінієвих накладках, ламінування та лакування - це лише короткий перелік переваг, які дозволять гнучко, економно і в той же час креативно підходити до питання скління.

До речі, про креативність. Італійський підрозділ REHAU справив справжній фурор, презентувавши унікальну технологічну розробку NEW LIVING SOUND - поєднане з віконним профілем пристрій, який підключається через протокол blue-tooth до будь-якого smart-пристрою в будинку. Таким чином, вікно може використовуватися в якості акустичної системи, елементом системи «розумний дім», а також у якості системи безпеки, що передає на телефон власника сигнал тривоги при спробі несанкціонованого проникнення в приміщення.

Аналогічний ефект справила презентація «дихаючих вікон». Повністю інтегрована в профіль вентиляційна система GENEO Inovent стала ексклюзивною відповіддю REHAU на топ-тему в санації вікон - вентиляцію. Непомітний пристрій гарантує максимальний рівень вентиляції до 30 м3/год, завдяки вбудованому теплообміннику допомагає скоротити використання теплової енергії і, головне, дозволяє споживачеві самостійно регулювати режими вентиляції відповідно до необхідності. Більш того, GENEO Inovent була представлена ​​вже не в якості досвідченого зразка, а як успішно впроваджена система в ряді великих житлових об'єктів у Мюнхені.

Ще одна запатентована розробка REHAU, яку компанія презентувала на Fensterbau Frontale 2016 - прототип нового безбар'єрного порога RAUCERO. Власне, назвати RAUCERO порогом уже складно, оскільки він повністю вмонтований у підлогу, що забезпечує безбар'єрний доступ у приміщення.

Рішення передбачає вбудований водостік, легко піддається чищенню, а також відповідає найвищим вимогам по ливнєстійкості. У рамках реалізації концепції безбар'єрного простору розробниками REHAU був представлений ще один корисний девайс для серії GENEO - двері з функцією автоматичного відкривання. Механізм приводу повністю вмонтований у стулку і активується за допомогою кнопки або датчика руху, що робить рішення більш зручними і практично непомітними.

Окремо слід зупинитися на новому концепті колірних рішень REHAU - Kaleido Color. Тепер декорування профілів шляхом фарбування Kaleido Paint, ламінування Kaleido Foil або застосування алюмінієвих накладок Kaleido Cover стало частиною єдиної системи з максимально розширеною колірною і фактурною гамою, що дозволить зробити Ваше вікно по-справжньому унікальним.

Загалом, висновок напрошується сам собою: якщо Ви шукаєте комплексні рішення з одних рук, не втрачайте часу дарма, а відразу звертайтеся в REHAU!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16752