Відбувся семінар для дилерів компанії «Геоком Рест»

Відбувся семінар для дилерів компанії «Геоком Рест»

Компанія «Геоком Рест» провела семінар для дилерів і співробітників компанії, присвячений продуктовій лінійці виробництва світлопрозорих конструкцій. Захід відбувся на базі виробництва ПВХ-профілю компанії Viknaland в Димері. Місце проведення було обрано не випадково - з 2014 року саме тут виготовляють українську профільну систему, яка не поступається за якістю європейським брендам.
Семінар розпочався з екскурсії по виробництву. Дилери і співробітники компанії «Геоком Рест» познайомилися з кожним етапом виробництва профілю, починаючи з підбору і змішування компонентів і закінчуючи екструзією профілю на верстатах. Якісна сировина, максимальна автоматизація процесів, що виключає людський фактор, сучасне європейське обладнання дозволяють говорити про високі показники якості ПВХ-профілю Viknaland. Підтверджує це і Відділ контролю якості готової продукції заводу, який виконує свої функції цілодобово, забираючи на перевірку зразки кожні 2 години. У своїй лабораторії і інструментальному цеху фахівці контролюють дотримання всіх норм ДСТУ, а також основні характеристики профілів, серед яких колір, форма, відповідність кресленням, міцність і надійність.
Після цього учасники семінару зустрілися з представниками компанії Viknaland, щоб дізнатися більше про пропоновану продукцію.
Технічний представник компанії Sigenia Сергій Смирнов розповів присутнім про особливості та переваги віконної фурнітури нового покоління Titan AF. Ще більш м'яка і тиха робота запірних механізмів, максимальна щільність притиску стулки, плавність ходу, легкість управління і маніпуляцій зі стулками, а також захист від протизлому - основні переваги цієї системи. Окрему увагу Сергій приділив фурнітурі Portal, яка розроблена спеціально для масштабних рішень в області розсувних конструкцій. Навіть при вазі стулки до 400 кг ці системи фурнітури дозволяють однією рукою легко керувати розсувними, складними і відкидними елементами конструкції при збереженні їх довговічності.
У свою чергу директор київського представництва швейцарської компанії Glas Trösch Олег Світличний розповів про особливості виробництва і продуктову лінійку своїх склопакетів. Особливу увагу він приділив напиленню скла, завдяки якому вони набувають властивості енергозбереження. Крім того учасники семінару дізналися, що забезпечує шумоізоляцію вікна, а також про протизломні функції склопакету і захисту від сонця.
Крім того учасники семінару отримали можливість задати свої питання щодо представленої продукції, замовили зразки продуктів, а також познайомилися ближче і поспілкувалися, щоб зміцнити дружні і партнерські відносини.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+38 044 594 67 05+380 44 594 6705
+38 073 401 88 05+380 73 401 8805
+38 067 401 88 05+380 67 401 8805
Ідентифікатор: 16768
Виробництво вікон Viknar`off