"Віконний консалтинг" провів цикл тренінгів в компанії "Вікно Плюс"
Kessler

"Віконний консалтинг" провів цикл тренінгів в компанії "Вікно Плюс"

12,13 і 14 квітня 2016 року в м. Кам'янець-Подільський "Віконний консалтинг" провів цикл тренінгів для керівників і співробітників партнерських салонів компанії "Вікно Плюс".


Основними темами тренінгів були "Телефонні продажі" і "Психотипи покупців". За відгуками учасників тренінгів, розглянутий матеріал "Психотипи покупців" дасть можливість краще зрозуміти клієнта, більш якісно провести переговори, що дозволить збільшити кількість залучених замовлень.


Якщо ж підсумувати тему "Телефонні продажі", то в ході тренінгу слухачі отримали "скелет" сценарію телефонних продажів, розібралися, як в досить короткий час телефонної розмови правильно "провести" клієнта по всіх етапах продажів, що істотно впливає на відсоток замовлення заміру по телефону без відвідування клієнтом офісу продажів. На тренінгах були присутні 43 слухача.

"Віконний консалтинг" висловлює подяку за організацію тренінгів комерційному директору компанії "Вікно Плюс" Дмитру Ведернікову і керівнику відділу продажів Христині Свидер.
Тренінги проводив бізнес-тренер компанії "Віконний консалтинг" Кесслер О.І.

Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 97 070 5979
Ідентифікатор: 16771