REHAU: дбаємо про Землю разом!
Rehau

REHAU: дбаємо про Землю разом!

Молоді, енергійні, енергоефективні - саме такими запам'яталися юним львів'янам та їх батькам співробітники REHAU на святкуванні Міжнародного Дня Землі!

22 квітня наша команда і компанія-партнер «Болена» з ентузіазмом роздавала енергоефективні поради в інформаційному кіоску, який розгорнув свою діяльність на території Парку культури ім. Б.Хмельницького за підтримки проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа» і громадської організації «Опора».

Не випадково основною аудиторією свята в цьому році стали діти та підлітки. На думку організаторів, тільки освічена молодь із відповідальним ставленням до навколишнього середовища здатна подбати і про своє, і про майбутнє всієї планети. У цілому більше 100 учасників через вікторини, естафети, малюнки на асфальті і масу інших незвичайних конкурсів познайомилося з основними принципами енергоефективного способу життя, дізналися про можливості заощадження завдяки енергоефективного обладнання, зокрема сучасних вікон, і навіть змогли самостійно спорудити макети такого обладнання з підручних матеріалів.

Сподіваємося, що дітвора та їхні батьки не забаряться скористатися корисними порадами наших фахівців і якомога швидше візьмуться організовувати свій життєвий простір відповідно до стандартів енергоефективності.

Довідка: Міжнародний День Землі (22 квітня) покликаний об'єднати людей всієї планети для захисту навколишнього середовища. Батьком свята прийнято вважати американського політика і активіста Г.Нельсона, який в цей день у 1970 р провів першу публічну акцію, присвячену проблемам захисту навколишнього середовища.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 308 88 XX XX 0800 308 888
0800 308 88 XX XX +380 50 150 4942
Ідентифікатор: 16832
Алюмінієві профілі Profilco