Розширюємо лінійку підвіконь - з'явилися у продажу Crystalit

Розширюємо лінійку підвіконь - з'явилися у продажу Crystalit

Підвіконня Cristalit (виробництво Латвія) - це пластикові підвіконня з покриттям спеціальною захисною плівкою Elesgo, виробництва DTS, Німеччина.

Склад продукції Cristalit створений за технологією « біоконцепт » (екологічно чиста продукція, яка не містить свинцю і формальдегіду). Головними перевагами підвіконь Cristalit є їх краса і міцність.

Підвищену міцність забезпечують більш товсті зовнішні стінки основи і захисна плівка Elesgo, стійка до подряпин, вицвітання, високих температур і стирання.

Підвіконня Cristalit максимально простий в догляді. Основною його перевагою є те, що він не має мікропор, тому « в'їдаються пил », « сірий наліт » і « затерта поверхню » залишаються в минулому при його використанні. Ідеально гладка поверхня не вимагає зусиль при митті, поверхня Cristalit стійка до будь-якої побутової хімії, навіть до засобів, що містять розчинники.

Вибір декорів, глянцева поверхня, аксесуари в колір робить підвіконня підвіконня Cristalit популярними у покупців.

Більш детально з властивостями підвіконь Cristalit і цінами можна ознайомитися на Корпоративному сайті 2 нашої компанії в розділі « Підвіконня ».

Порізка за розмірами Замовника. Доставка Новою поштою по території України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 740 XX XX +380 50 740 5544
+380 50 740 XX XX +380 67 701 0044
Ідентифікатор: 16924