Що потрібно для отримання ідеальних вікон?
aluplast

Що потрібно для отримання ідеальних вікон?

Найякісніші матеріали, інноваційна технологія, ідеальна збірка і звичайно ж правильний монтаж вікна.

Саме ця тема стала основною на конференції, яку організувала компанія aluplast спільно з Канталь. Ми запросили найдосвідченіших представників компаній: Sika і Glas Trösch, які постачають свої кращі компоненти, щоб вікна energeto були ідеальними. Також своїм виступом порадував глава Асоціації «Учасників ринку вікон і фасадів» Олесій Бубнов.
Олександр Клотц, відкрив конференцію вступним словом і ще раз наголосив на важливості даного заходу для України. Лейтмотивом його виступу було виділити основні переваги енергозберігаючих вікон із вклеєними склопакетами в порівнянні зі звичайними металопластиковими вікнами і розповісти, чому вклеєний склопакет так затребуваний на європейському ринку.

Для підтвердження своїх слів на конференції, компанія Канталь підготувала спеціальні стенди, які на практиці відображали переваги вклеєних склопакетів. Особливий фурор викликав 25 кілограмовий склопакет який тримався тільки на одному профілі, завдяки технології вклеювання.

Крім цього, на вулиці була побудована стіна з піноблоків зі вмонтованим вікном із максимально допустимим розміром склопакету для однієї стулки - висотою 1,5 м і шириною 1,3 м. Вікно пройшло перевірку на провисання за допомогою партнера, компанії Канталь - рубіж в 85 кілограм подолано.

Завдяки іншим спікерам, партнери та відвідувачі конференції змогли оцінити всю багатогранність і інноваційність вікна energeto. І наскільки склопакет і вклейка змінюють теплоізоляційні показники вікна.
Ми плануємо не зупинятися на досягнутому і проводити частіше подібні заходи, адже завдяки конференції, можна отримати найсвіжішу і актуальну інформацію, а також обговорити всі хвилюючі питання.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17001