Німців не проведеш, або як стають авторизованими партнерами

Німців не проведеш, або як стають авторизованими партнерами

Останній раз, коли німецькі виробники підтверджували якість власної продукції, не доклавши до цього максимум зусиль, був... ніколи.

Ось і зараз представництво концерну REHAU в черговий раз підтвердило статус компанії Алнат як Авторизованого Партнера (АПР) не на рівному місці.

Сталося наступне. Інженери компанії REHAU відвідали компанію Алнат і ретельно проінспектували всі виробничі процеси: перевірили, чи відповідає все вимогам технічної документації, чи немає де недоліків, оглянули комплектуючі та матеріали, виміряли товщину армування... Простіше кажучи, перевірили кожен гвинтик, гвоздик і сантиметр на виробництві компанії Алнат.

До речі, під час таких аудитів боротьба йде буквально за кожен міліметр. Адже згідно з українськими будівельними нормами (ДБН), армування повинно бути не менше 1,5 міліметрів, і якщо раптом цих півтора міліметрів не дорахувалися - вікна визнаються не відповідними стандартам якості REHAU, і статус АПР не підтверджується.
Особлива увага приділяється і тому, наскільки строго на виробництві дотримуються технологій концерну, адже саме вони безпосередньо впливають на якість виробленої продукції. Клієнти, які звертаються до АПР, повинні бути впевнені в тому, що придбані ними вікна і двері від REHAU відповідають всім критеріям німецької якості.

Крім того, щоб виключити можливість будь-яких було похибок у точках продажів готової продукції, український куратор особисто перевірив всі офіси компанії Алнат.
У результаті такого скрупульозного німецько-українського аудиту, компанія Алнат у черговий раз підтвердила свій статус Авторизованого Партнера REHAU.

Недооцінити значення цієї новини складно. Проводячи аналогію зі світом високої кухні, можна сказати, що "авторизований партнер" - це ресторан з мішленовськими зірками, який не може дозволити собі жодної помилки - ні на кухні, ні в спілкуванні з відвідувачами, ні в інтер'єрі. Як і ресторан з мішленовськими зірками, авторизований партнер зобов'язаний нести відповідальність за дотримання найвищих стандартів у всьому: від виробництва і зберігання профільних систем до транспортування і монтажу.

Але мішленовську зірку можуть відібрати, якщо ресторан "розслабився" і знизив планку. Те ж саме може статися і зі статусом авторизованого партнера. Сертифікат про підтвердження не видається на вічні часи. Знаєте, який термін дії сертифіката? Всього рік! Тобто, щоб мати можливість успішно пройти аудит і підтвердити статус, відповідати стандартам якості треба завжди.
А все тому, що REHAU дуже дорожить своєю репутацією і несе відповідальність за тих, кому довірили представляти бренд. І вони будуть перевіряти стандарти якості знову і знову. Захищаючи, таким чином, не тільки честь торгової марки, але і комфорт і безпеку нинішнього і майбутнього клієнта.

Ось таку сувору перевірку в черговий раз пройшла компанія Алнат, з честю підтвердивши статус Авторизованого Партнера REHAU.
Що тепер? Святкування? Вихідні?
Ні, тепер починається підготовка до нового аудиту і новим підтвердженням статусу.
Така ціна за право називатися кращими.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 666 XX XX +380 67 666 1414
+380 67 666 XX XX +380 96 905 9898
+380 67 666 XX XX +380 93 905 9898
Ідентифікатор: 17115