aluplast з компанією «Vikra» провели спільний семінар серед дилерів
aluplast

aluplast з компанією «Vikra» провели спільний семінар серед дилерів

1 липня в Миколаєві aluplast з компанією «Vikra» провели спільний семінар серед дилерів.

Це перший семінар з початку співпраці. Тема семінару: "Вікна майбутнього від aluplast: енергоефективність, інновації, якість".
Інтерес серед дилерів до нового продукту був настільки великий, що конференц-зал готелю «Hotel Palace Ukraine» був заповнений вщерть. На семінарі були присутні дилери з усього Півдня України (Миколаївської, Херсонської, Одеської областей). Семінар розпочався урочистою подією: комерційний директор «Алюпласт Україна» Олександр Марищін вручив сертифікат офіційного партнера директору з продажу компанії «Vikra» Максиму Ковтунову.
У ході семінару Олександр Марищін розповів історію розвитку компанії, про продуктову лінійку aluplast: віконні системи IDEAL, підйомно-розсувні системи HST. Особливу увагу було приділено новинці на українському ринку - алюмінієвим накладкам aluskin. У недалекому майбутньому компанія «Vikra» планує ввести в виробництво цей інноваційний продукт. Завдяки алюмінієвим накладок aluskin кожен зможе підкреслити і прикрасити свій фасад яскравими вікнами.

Начальник технічного відділу, Костенко Валерій Миколайович, почав свій виступ про технології aluplast по проекту "Пасивний дім". Адже кожен з нас розуміє наскільки ця тема важлива для українців у зв'язку з подорожчанням енергоносіїв.

Після дружнього кава-брейку, публіці була представлена ​​програма "Планування і тендер", за допомогою якої будь-який користувач може підібрати необхідні характеристики вікна для свого будинку, а також створити 3D візуалізацію і розрахувати температурні показники за допомогою калькулятора енергоефективності.

Заключним етапом семінару була демонстрація - монтажу вікна з дотриманням всіх стандартів якості. Для цього був запрошений технічний консультант компанії «Soudal» Дорошенко Олексій. Всі присутні взяли активну участь у процесі монтажу, задавали питання, дискутували і давали поради.

Семінар пройшов на одному диханні, учасники отримали сертифікати та диски з програмою «Планування і тендер».
Наступний семінар компанія aluplast спільно з компанією «Vikra» планує провести в Одесі (липень) і Києві (серпень).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17132
Нова компактна ручка HOPPE