Новий вид "Евромонтажу" тепер можна замовити в компанії «Новікон»

Новий вид "Евромонтажу" тепер можна замовити в компанії «Новікон»

У компанії «Новікон» з'явилася можливість замовити установку вікон з енергоефективністю європейського рівня.
Переваги євромонтажу:
Євромонтаж — закладення монтажного шва в три шари: внутрішня герметизація, монтажна піна і зовнішня герметизація.

Багатошаровість захищає монтажний шов від попадання вологи і пари, а також від втрат тепла. І дозволяє йому не втрачати свої якості більше 10 років.

Шов, зроблений за технологією євромонтаж, набагато міцніший і стійкіший до деформації. При цьому він досить еластичний і не перешкоджає природному "руху" вікна в отворі при зміні температури або вологості повітря.
Три шари

1. Внутрішня герметизація
З боку приміщення монтажну піну і укіс з'єднує пароізоляційна стрічка. Вона перешкоджає проникненню вологи і випарів зсередини будівлі в шар теплоізоляції (монтажну піну).

З внутрішньої сторони на пароізоляційну стрічку нанесений склеювальний шар, який міцно з'єднує її з площиною, на яку клеїться стрічка. Із зовнішнього боку на стрічці міцне пластикове покриття, стійке до стирання.

2. Монтажна піна
Монтажна піна — основа тепло- і звукоізоляції вікна.

Монтажники "Новікон" у своїй роботі використовують високоякісну монтажну піну з низьким коефіцієнтом усадки, яка надійно захищає шов навіть при установці вікна в зимовий період.

3. Зовнішня герметизація
Із зовнішнього боку шва встановлюється спеціальна паропропускаюча саморозширювальна стрічка (ПСУЛ). Вона працює за принципом однобічної мембрани — не пропускає воду і вологу всередину, а, навпаки, виводить вологу назовні.

Шари зовнішньої і внутрішньої герметизації можна фарбувати і штукатурити. А значить ви без проблем можете повністю приховати сліди монтажу після установки вікна

Обмеження

Незважаючи на всі свої переваги, євромонтаж вимагає дотримання певних умов.

Сторони віконного прорізу повинні бути чітко паралельні сторонам вікна, і дверні укоси повинні бути абсолютно гладкими.

В іншому випадку стрічка внутрішньої герметизації не зможе міцно з'єднати між собою вікно і проріз.

Ці умови на 100% дотримуються в "новобудовах". Якщо ж у вас квартира в "старому фонді", то вам доведеться попередньо підготувати віконний проріз до євромонтажу — закрити нерівності і прибрати кривизну сторін.

Якщо ви хочете, щоб вікно надійно захищало ваш будинок від холоду і шуму, а ваш бюджет — від зайвих витрат, замовляйте "Евромонтаж" у компанії "Новікон".

Гарантія на всі вікна "Новікон" — 10 років.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 798 XX XX +380 48 798 2579
+380 48 798 XX XX +380 94 948 5579
+380 48 798 XX XX 0800 303 033
Ідентифікатор: 17145