Пройшов другий спільний семінар компаній aluplast і Викра в Одесі
Алюпласт Україна

Пройшов другий спільний семінар компаній aluplast і Викра в Одесі

22 липня 2016 року aluplast спільно з компанією «Vikra» провели семінар серед дилерів.

Це вже другий спільний семінар з початку співпраці компаній, із серії запланованих. Тема семінару - "Вікна майбутнього від aluplast: енергоефективність, інновації, якість".

Інтерес серед дилерів Одеси до нового продукту був не менший, ніж серед дилерів в Миколаєві. Навіть не дивлячись на те, що початок семінару довелося перенести на півгодини (в цей час в Одесі проходив Кінофестиваль і вулиця Ланжеронівська була перекрита для проїзду транспорту, з цього багатьом учасникам семінару довелося паркувати свій транспорт за кілька кварталів до готелю). Конференц-зал готелю «MOZART», де власне і проходив семінар, був заповнений вщерть. На семінар приїхали дилери зі всієї Одеської області.

Семінар розпочався з виступу комерційного директора ТОВ «Алюпласт Україна». Олександр Марищін розповів історію розвитку компанії aluplast, і про продуктові лінійки компанії: віконних системах IDEAL, підйомно-розсувних системах HST. Більш детально зупинився на новинці українського ринку - алюмінієвих накладках aluskin.

Продовжив виступ начальник технічного відділу ТОВ «Алюпласт Україна» Костенко Валерій Миколайович. Він розповів про технологію aluplast по проекту "Пасивний дім".

Після кави-брейку, була демонстрація - монтаж вікна з дотриманням всіх стандартів якості. Для цього був запрошений технічний консультант компанії «Soudal» Дорошенко Олексій. Всі присутні взяли активну участь у процесі монтажу. Роль монтажника віртуозно виконав Олександр Марищін. Семінар пройшов на одному диханні, учасники отримали сертифікати, а також диски з програмою «Планування і тендер», і багато іншої корисної продукції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 17212
Ролети з теплим коробом GANT