Один з банків-учасників програми енергоефективності відновив видачу "теплих" кредитів фізособам (оновлено)
Фото: pixabay.com

Один з банків-учасників програми енергоефективності відновив видачу "теплих" кредитів фізособам (оновлено)

З сьогоднішнього дня "Укргазбанк" відновив дію програми кредитування по лінії енергоефективності для приватних власників житла, повідомляє інтернет-видання OKNA.ua.

За інформацією "Укргазбанку", з 5 жовтня відновлено надання кредитів фізособам за програмою енергоефективності, яка передбачає повернення 35% витрат на придбання матеріалів для утеплення житла або енергоефективного обладнання (енергоефективні вікна, фасадний утеплювач, лічильники тепла, радіатори опалення та ін).

В "Ощадбанку", який також є банком-партнером програми, повідомили, що на даний момент програму призупинено, офіційну інформацію про відновлення програми банк поки що не отримував.

Читайте також: Як додатково здешевити утеплення житла можна дізнатися з онлайн-карти місцевих програм

Як раніше повідомляло інтернет-видання OKNA.ua, програма "теплих" кредитів була черговий раз призупинена. У Держенергоефективності повідомили, що зупинка фінансування пов’язана з великим попитом на програму серед населення. На офіційному сайті "Ощадбанку" повідомляється, що тимчасова зупинка програми пов’язана з браком фінансування.


UPD: З 6 жовтня "Ощадбанк" також відновив кредитування фізосіб за програмою енергоефективності. Про це зазначено на офіційній сторінці сайту банку: "Ощадбанком" відновлено кредитування на придбання енергоматеріалів з відшкодуванням частини суми кредиту в рамках Державної програми".

+380 44 237 XX XX +380 44 237 2567
Ідентифікатор: 17467
Ролети GANT Termo з прихованим коробом