Прогрес в основі профілю

Прогрес в основі профілю

REHAU дбає про природні ресурси. Пропонуємо ознайомиться з прогресом в основі профілю:

"Відповідальність по відношенню до природних ресурсів - це найважливіше завдання для подальшого розвитку нашої планети, а захист навколишнього середовища і якість продукції - це невід'ємна частина корпоративної філософії і стратегії REHAU. Це знаходить своє відображення в наших рішеннях - від дослідження матеріалів і виробництва до застосування клієнтами наших продуктів і систем.

Екологічність - ключ до успішного майбутнього.

Як компанія-виробник ми усвідомлюємо вплив наших дій на людей і навколишнє середовище, тому прагнемо відповідально використовувати сировину і максимально зменшувати негативний вплив на природу. Ми ретельно досліджуємо можливості використання матеріалів протягом всього життєвого циклу продукту і перетворюємо такі викопні ресурси, як, наприклад, нафта, на довговічні, екологічно чисті продукти і рішення.

При цьому тривалий термін експлуатації і екологічні переваги продукту підтверджуються декларацією екологічності продукту (EPD). особливо це стосується наших високоякісних віконних профілів, виготовлених з ПВХ. Вони відрізняються міцністю, надійністю, довговічністю і високим рівнем теплоізоляції, тому не дивно, що для скління новобудов і енергетичної модернізації будівель перевага віддається саме вікнам із ПВХ-профілів REHAU.

Використання продуктів вторинної переробки є стратегічною метою компанії REHAU. Завдяки власним обробленим концепціям вторинної переробки ми впродовж багатьох років зберігаємо ресурси і максимально запобігаємо захороненню відходів та залишкових продуктів. Компанія REHAU активно задіяна в міжнародних проектах, мета яких збільшити переробку демонтованих вікон, жалюзі і двері і таким чином просувати економіку ефективного використання ресурсів.

У перспективі ми плануємо збільшувати частку перероблених матеріалів у наших продуктах. Так, один із нових віконних профілів SYNEGO був виготовлений саме методом коекструзії.

Коекструзія - це інноваційний спосіб виробництва віконних профілів високої якості, що дозволяє застосовувати різні ПВХ-матеріали в зовнішніх і внутрішніх шарах профілю. Завдяки цій технології цінна вторинна сировина знову стає придатною для використання, а значить - забезпечує захист навколишнього середовища. При цьому якість залишається центральним елементом. Завдяки коекструзійному методу виробництва віконні профілі зберігають свої відмінні властивості, утворюючи унікальне поєднання високої якості, інновацій і екологічності.

Разом до екологічної стабільності.

Завдяки коекструзії ми реалізуємо політику проактивної стратегії, адже численні директиви в країнах ЄС поступово посилюють вимоги щодо застосування переробленого матеріалу. Накопичення необхідних знань і досвіду інновацій вже сьогодні роблять нас далекоглядним, надійним партнером і дозволяють визначати стандарти галузі.

ТОП-якість REHAU - підтверджений!

Віконні профілі REHAU відповідають найвищим стандартам. Особливо це актуально для наших коекструдованих продуктів, в тому числі зберігають навколишнє середовище. Зауважте, що видимі поверхні виготовленого вікна відповідають найвищим естетичним вимогам кінцевого споживача, а всі застосовані матеріали - чинним стандартам ЄС (EN12608) і національним стандартам якості, наприклад, німецькому стандарту якості ПВХ-профілів RAL та французькою стандарту якості CSTB.

Профілі, отримані шляхом коекструзії, так само, як і шляхом моноекструзіі, регулярно перевіряються - зокрема, Німецьким незалежним центром дослідження полімерів «SKZ» - і підлягають незалежному контролю якості. При цьому на предмет відповідності нормативам перевіряються як окремі профілі, так і системи віконних профілів (наприклад, сертифікація за стандартами RAL).

Концепція REHAU зі збору матеріалів для повторної переробки була введена в 1988 році однією з перших в полімерній галузі: ми здійснюємо повний цикл кваліфікованої переробки старих ПВХ-вікон і залишків профілів: матеріал збирають, очищають, подрібнюють, сортують, покращують і, нарешті, знову використовують для виробництва нових віконних профілів.

Коротко про коекструзію REHAU

Раніше віконні профілі виготовлялися переважно методом моноекструзії з використанням виключно первинного ПВХ. Коекструзія, тобто багатошарова екструзія, долучає до цього процесу другий екструдер, який виробляє другий матеріал і поєднує в собі кращі характеристики обох речовин.

Переваги використання переробленого матеріалу очевидні: концепція вторинної переробки залишає цінну сировину в виробничому циклі і навіть по завершенню першого життєвого циклу матеріалу дозволяє його повторне використання для виробництва подібних продуктів.

Як матеріал основи ми переважно використовуємо:
• матеріали для переробки, які накопичуються в процесі власних екструзійних або ламінаційних процесів;
• матеріали для переробки віконних виробництв наших партнерів;
• матеріали, отримані при переробці демонтованих вікон.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 68 141 XX XX +380 68 141 9048
+380 68 141 XX XX +380 50 539 4513
+380 68 141 XX XX +380 44 501 6767
Ідентифікатор: 17834
Вибір споживача 2019
13 трав. 2020 р.
Ролети з теплим коробом GANT