Семінар від компанії aluplast на виставці «Фасад-2017»

Семінар від компанії aluplast на виставці «Фасад-2017»

Семінар від компанії aluplast на виставці «Фасад-2017»

Ах весна, прекрасний час, коли так і хочеться вийти з офісу і гуляти зеленим парком під яскравим сонечком. Для віконної сфери це початок сезону скління, і дуже складно знайти хоча б 5 вільних хвилинок, адже клієнт не чекає. Але навіть це не змогло зупинити наших партнерів відвідати семінар. Адже тримати руку на пульсі новинок – це обов’язкова умова для успішного просування в віконному бізнесі.

Максим Кошулько, регіональний менеджер в східному регіону, як ніхто інший знає сильні сторони свого регіону і його потреби. Він провів екскурс по новим продуктам таким як: рольставні, віконниці, підйомно-розсувні системи, алюмінієві накладки на вікна aluskin і системи провітрювання. Особливу увагу він приділив підйомно-розсувній системі HST 85 і системі IDEAL 8000 і IDEAL 7000, а також алюмінієвим накладкам aluskin. Адже за цими системами майбутнє, попит на них зростає з кожним днем. І пов'язано це не тільки з декором, але і з теплоізоляційними характеристиками, так як вони дозволяють зберегти тепло в будинку, що являється основним критерієм під час покупки.

Слухачі залишилися задоволені і забрали з собою багато корисної інформації про продукти і разом з цим змогли їх випробувати на власні очі.

На цьому і закінчився наш ланцюг семінарів на професійних виставках. Будемо раді бачити Вас на наших нових заходах, стежте за нашими новинами.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 330 XX XX +380 44 330 0265
Ідентифікатор: 18170
Алюмінієві профілі Profilco